Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye Erdoğan’ın önderliğinde terör belasından kurtulacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, son yıllarda teröre çok ciddi darbe vurulduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin terör belasından kurtulacağına yürekten inandığını söyledi

Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin katkıları ile 2022 yılı “Şehitler Takvimi” hazırlandı. Başkan Zeybek’in makamında yapılan toplantıda; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gaziler hazır bulundu.
“ZEYBEK CAMİAMIZA BÜYÜK DESTEK VERİYOR”
“2022 Şehitler Takvimi” tanıtım toplantısında konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, takvimin önemine değinerek, “Vatan için bayrak için aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Camiamıza verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız hem derneğimizin hem de tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyor, desteklerini sonsuz şekilde bize sunuyor. Bize düşen şehitlerimizin manevi hatıralarını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmaktır.” dedi.
“GEREKİRSE KENDİ RESMİMİZİ EKLEMEYE RAZIYIZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından 10 yıldır düzenli olarak basılan takvimi teslim alıp dağıtacaklarını söyleyen Kumartaşlı, “Gönül isterdi ki; yeni isimler eklenmeseydi. İnşallah 2023’e mevcut resimler ve sayılarla ile takvimi yenileriz. Ama şu da var ki; ülkemizin birlik ve beraberliği ve bayrağımızın dalgalanması için şehit vereceksek bizim de resmimiz eklenecekse kendi resmimizi eklemeye razıyız.” diye konuştu.
“TAKVİMİMİZDE 350 ŞEHİDİMİZ YER ALDI”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Şehitler Takvimi’nin hazırlanmasına katkı vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Zeybek, “Şehit ailelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah şehitlerimizden razı olsun. 2022 Şehitler Takvimimizi yeniden dizayn ederek basımını tamamladık. Cenab-ı Allah keşke hiç göstermeseydi, yaşanmasaydı ama takvimimizde 350 şehidimiz yer alıyor. Menfur terör hadiseleri keşke hiç olmasa ama maalesef ülkemizde huzur vermemeye ant içmiş şerefsizler var. ‘Beyaz Türkler’ diye adlandırılan bir gurup vardı. Boğazda oturup ülkeye huzur yüzü göstermeyen terörün arkasında olan ‘Türkiye Türklere bırakılacak kadar değersiz bir ülke değil’ diyorlardı. Ama elhamdülillah milletimiz birlik olduğu sürece bunu başaramayacaklar. Son yıllarda teröre çok ciddi bir darbe vuruldu. Son çırpınışları inşallah bu birliktelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde terör belasından kurtulacağımıza yürekten inanıyorum. Takvimin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.>> Burcu AYDIN’ın Haberi