Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye genelinde sorunları halletmeye çalışacağız”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Türkiye genelinde sorunları halletmeye çalışacağız”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti

Esnafın sıkıntı ve bunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyarette Başkan Birliktir, esnafın TBMM nezdinde çözülebilecek sorunlarını Afyonkarahisar milletvekillerine mecliste dile getirmeleri için ilettiklerini söyledi. Destek kredi ödemelerinin 10 yıla yayılması önerisi ve Afyonkarahisar Halk Bankası ile yaşanan sorunları içeren geniş kapsamlı bir dosya hazırlayıp kendilerine ileteceklerini belirten Birliktir, “İnşallah hallolacak türden şeyler devlete kasaya yük gelecek problemimiz yok” dedi.
Toptaş bu sorunları iktidar partisi milletvekillerinin dile getiremeyeceğini söyledi. Konuşul-madığı içinde sorunların belirlenemediğini ifade eden Toptaş, “İktidar partisi milletvekillerinin ‘Aman bana bulaştırma’ dediklerini biliyorum. sorunların çözümü için en büyük desteği verecek biziz. Bu alanda bizim bilgiye ihtiyacımız var, sorunların ve çözüm önerilerinin rapor olarak bize ulaştırılması halinde kesinlikle ilgileneceğim. Afyon’daki vatandaşın sorunu neyse Türkiye’deki vatandaşın sorunu o. Türkiye genelinde sorunları halletmeye çalışacağız. Ben bu nedenlerden dolayı partide görev almayı düşünmüyorum. Gruplarda görev almayı düşünmedim. Afyon’daki sorunları kendim bir anlayayım. Çünkü sorunları bir kavrayalım ki Türkiye noktasına bakışımız daha açık olsun” dedi. Öte yandan CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Baro Başkanı Turgay Şahin, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün ve Eğitim-Sen üyelerini ziyaret etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti