Türkiye Kamu-Sen: Kocatepe Gazetesi'nin Yanındayız
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Öztürk, 'Kocatepe Gazetesi'nin yanındayız' dedi
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, Türk Büro-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Akman, Türk İmar Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tolga Şahiner, Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Zıblak, Nuri Buğa ve Şerif Ali Şahan, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
“ÜYE SAYIMIZDA BÜYÜK ARTIŞ VAR”
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve muhabir Murat Arısoy ile sohbet eden Türkiye Kamu-Sen heyeti adına konuşan İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, “Türkiye Kamu-Sen, tüm şube başkanlarımızın çalışmalarıyla çok büyük mesafe kat etti. Üye sayımızda yüzde 100’lere, hatta yüzde 200’lere varan artış yaşanan şubelerimiz oldu. Çocukluğumuzda yayınlanan Voltran çizgi film gibi şubeleriyle güçlü bir bütün olan sendikayız” dedi.
“ÇALIŞMALARIMIZI SAYIN VALİMİZE ARZ ETTİK”
Öztürk, “Çalışmalarımızı Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na da arz ettik. Sayın Valimiz de çalışmalarımız konusunda bize takdirlerini iletti. Bilgi ve tecrübeyi harmanlayarak, mesleklerimizin ve sendikacılığımızın gereğini yapma gayreti içindeyiz” ifadelerini kullandı.
“SABIR ACIDIR, MEYVESİ TATLIDIR”
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kocatepe Gazetesi’ne yönelik gerçekleştirilen baskı hakkında da değerlendirmede bulunarak şu vurguları yaptı:
“Kocatepe Gazetesi’ne yönelik girişimi sosyal medya, internet ve gazetenizden takip ettik. Biz sizin doğru olduğunuzu biliyoruz. Sadece biz değil, Afyonkarahisarlılar vicdanlarına sorduklarında sizin doğru olduğunuzu biliyor. Sabır acıdır, ama meyvesi tatlıdır. Dünyanın bu sıkıntılı durumlarına sabredeceğiz. Kocatepe Gazetesi’nin yanındayız. Yaptığınız haberler dolayısıyla teşekkür ediyoruz.”
“MAKSATIN NE OLDUĞU BELLİ”
Türk İmar Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tolga Şahiner de “Bildiğimiz kadarıyla bu mahalle riskli yapı değerlendirmesi içinde. Ancak sadece sizin binanızda inceleme yapılıp diğer hiçbir binada inceleme yapılmaması, maksatın ne olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
“DEMOKRASİ TARİHİNDE KARA BİR LEKE”
Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt da “Ziyaretiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Emeğin değerini biliyoruz, bununla birlikte Türkiye Kamu-Sen’in ayrı bir yeri vardır. Allah’a şükür binamızın raporu uygun çıktı. Ancak sadece Kocatepe’ye değil, Afyonkarahisar’daki hiçbir basın kuruluşuna böyle bir baskı yapılmamıştı. Bu durum, demokrasi tarihine kara leke olarak geçti” diye konuştu.