Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Yüzyılı Din Öğretim Çalıştayı Düzenlendi

“Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi” İl Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, başkanlık etti.

“Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi”

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Okullarında yürütülen akademik, sosyal, kültürel, sportif, mesleki ve sosyal sorumluluk çalışmaları, okul kültürü ve tanıtım faaliyetleri, bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalarla okullar arası farklılıkların azaltılması ve okullara erişim kapsamında örnek ve özgün uygulamaların yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

İmam Hatip Liseleri, meslek dersleri ile Anadolu Liseleri ve ortaokullardaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi, Din, Ahlak ve Değer Alanı seçmeli derslerinin öğretimine ilişkin beklentiler, sorun alanları ve geliştirilmesi gereken hususların istişare edilmesi amacıyla, “Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi” İl Çalıştayı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında Afyonkarahisar TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. Çalıştayın açılış programına; Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden (AKÜ) Prof. Dr. Mustafa Güler, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfi İmamoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Din Öğretimi Şube Müdürü Abdullah Kaya ve çalıştay komisyon üyeleri katıldı.