Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin en büyük 5 festivali

Türkiye genelinde her yıl

Türkiye genelinde her yıl yüzlerce festival düzenleniyor. Biber festivalinden caz müzik festivaline kadar geniş bir yelpazeye hitap eden festivaller arasında en çok rağbet görenleri hangileri dersiniz?

Türkiye’de en çok ilgi gren festivaller olarak

Uluslararası İstanbul Film Festivali

Adana Portakal Çiçeği Festivali

Cappadox

Alaçatı Ot Festivali

Akbank Caz Festivali

Sıralanıyor.

Bunların yanı sıra birbirinden renkli ve geniş içerikli festivaller de yurdun dört bir yanında ziyaretçilerini bekliyor. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri adı altında İstanbul’da Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, Ankara’da Başkent Kültür Yolu Festivali, Çanakkale’de Troya Kültür Yolu Festivali, Diyarbakır’da Sur Kültür Yolu Festivali’nin yanı sıra Konya’da düzenlenen Mistik Müzik Festivali düzenleniyor.

Afyonkarahisar’da Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası ile birleştirilmiş olan MOTFEST de Türkiye’nin en geniş katılımlı festivallerinden birisi olma özelliği taşıyor. Her yıl Ağustos ayı sonunda düzenlenen MOTOFEST’te bir çok ünlü sanatçı sahne alırken, değişik etkinlikler de düzenleniyor. Festivale katılanlar Dünya Motokros Şampiyonası yarışlarını canlı izleme olanağını yakalıyorlar.

UNESCO tarafından tescillenmiş Türkiye’deki 3 Gastronomi şehrinden birisi olan Afyonkarahisar’da Gastronomi Festivali de düzenleniyor. Ayrıca Afyonkarahisar’da 20 yılı aşkın süredir her yıl düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali ve Afyonkarahisar Caz Festivali de düzenlenmekte.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti