Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüyü bitmemiş yetimin hakkını AK Parti korur”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Tüyü bitmemiş yetimin hakkını AK Parti korur”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti’nin hassasiyetleri göz önünde bulundurduğunu belirterek “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını biz koruruz” dedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı İlçesi’nde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Sandıklı Safran Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçelerinde görev yapan muhtarlar katıldı. Toplantıya ayrıca İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve AK Parti Milletvekili adayları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Sandıklı ilçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Saylık’ın ardından Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Milletvekili adayı Hatice Özkal da birer konuşma yaptılar.
Konuşmasında 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan sürece değinen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP ve MHP’ye oy veren vatandaşlardan partisine destek istedi.
Bakan Eroğlu, “Gel Sayın Bahçeli birlikte koalisyon kuralım çünkü taban öyle istiyor dedik ‘hayır’ dedi. Peki, HDP girmesin gel sen bakan ver ‘hayır” dedi. Seçim hükümeti kuralım ‘hayır.’ Ya o zaman biz azınlık hükümeti kuralım. Ona da ‘hayır.’ O zaman millet de ona diyecek ki sen iktidar olmaya ve iktidar ortağı olmaya niyetin yok, sandıkta Bahçeli’ye ‘hayır’ diyecek herhalde. CHP’li kardeşlerime sesleniyorum. CHP’li kardeşlerim bizim Afyonkarahisar’lı kardeşlerimizin tamamı vatanına, milletine, bayrağına, mukaddesatına ve namusuna çok hassastır. CHP’nin frekansı ile bizim Afyonkarahisar’da ki kardeşlerimizin frekansı uymuyor. Bak fark ettiyseniz eski huyları depreşti. Nasıl depreşti? Haydi Bismillah diyerek bir slogan başlattık. CHP bunu Yüksek Seçim Kuruluna şikayet etti. Ya besmele bizim her şeyimiz. Besmelesiz başlayan işte hayır olmaz. Dolayısıyla biz her şeye besmele ile başlıyoruz. Bu günde besmele ile başladık. Dolayısıyla Afyonkarahisar’da ki CHP’li kardeşlerim CHP’ye de Allah aşkına dersinizi veriniz” diye konuştu.
Bakan Eroğlu’nun konuşmasının ardından toplantı sona erdi. Toplantıya Bakan Veysel Eroğlu’nun yanı sıra İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Sandıklı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve Milletvekili adayları, Kızılören ve Hocalar İlçe Başkanları ve yönetimleri, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda muhtar katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti