Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U-18’lerde lig başladı

2021-2022 sezonunda 16 takımın

2021-2022 sezonunda 16 takımın 2 ayrı grupta mücadele ettiği U-18 Ligi’nde ilk hafta maçları 1 maç dışında oynandı

 

Pandemi nedeniyle uzun süredir liglerin oynanmayan altyapı maçlarına yeniden başlandı. Yeşil sahaları özleyen gençler için heyecan dolu ilk hafta maçları hafta sonunda oynandı. 7 karşılaşma ile başlayan U-18 Ligi’nde 16 takımın yer aldığı 2 ayrı grupta oynanan ilk hafta maçlarında haftanın en skorer takımı Sandıklıspor oldu. Ahmetpaşaspor maçında Sandıklıspor rakibini 8-0’lık skorla mağlup ederek haftanın en farklı ve gollü skorunu elde etti.
A Grubunda oynanan diğer karşılaşmalarda Emirdağspor evinde Demirspor’u 4-0 ile geçti. Evinde ilk gece maçına çıkan İscehisarspor ise Evcilerspor’u tek golle geçerek sezona 3 puanla başladı. A Grubu’nda oynanması gereken diğer karşılaşma ise Seydiler Gençlikspor ile Dinar Belediyespor karşılaşması Seydiler Gençlikspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 Dinar Belediyespor lehine tescil edildi.
B grubunda mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor evinde Susuz Belediyespor’u 6-0 ile geçerek ilk haftada liderlik koltuğuna otururken Döğer Belediyespor ise Salar Belediyespor’u deplasmanda 6-1 mağlup ederek sezona iyi başlayan bir diğer ekip oldu. Anadolu Gücüspor deplasmanda Çağlayan Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek 3 puanla sezona başladı.
Grubun diğer maçında ise AFJET Afyonspor altyapı takımı deplasmanda Yeni Kocatepe Gençlikspor’u 3-0 ile geçerek lige galibiyet ile başladı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti