Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U-19 Ligi bu hafta başlıyor

Afyonkarahisar’da yer alan takımların
U-19 Ligi bu hafta başlıyor

Afyonkarahisar’da yer alan takımların alt yapılarının oluşturduğu U-19 Ligi 10 takımın katılımıyla başlıyor. Lige katılım sağlayan 10 takım A ve B Grubu olmak üzere iki grupta mücadele edecek. A Grubu’nda Bolvadin Belediyespor, Şuhut Belediye Hisarspor, Susuz Belediyespor, AFJET Afyonspor ve Karşıyakaspor takımları mücadele edecek. B Grubu’nda ise Dinar Belediyespor, Sandıklıspor, Balçıkhisar Belediyespor, Demirspor ve Salar Belediyespor takımları yer alıyor.
A GRUBU’NDA İKİ MAÇ VAR
Alt yapı takımları olan U-19 Ligi A Grubu’nda mücadele eden 5 takımın biri haftayı bay geçerken dört takım iki maçta karşılaşacak. Ligin ilk maçında Cumartesi günü Bolvadin Belediyespor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşılaşacak. Ligin ikinci maçında ise Susuz Belediyespor ile AFJET Afyonspor karşı karşıya gelecek.
B GRUBU PAZAR
GÜNÜ
OYNAYACAK
U-19 Ligi B Grubu’nda yer alan 5 takımdan biri haftayı bay geçecek. Pazar günü oynanacak müsabakaların ilkinde Balçıkhisar Belediyespor ile Demirspor karşı karşıya gelecek. İkinci maçta ise Dinar Belediyespor ile Sandıklıspor mücadele edecek. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti