Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üçüncü bölgenin çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Konya Karayolları 3. Bölge
Üçüncü bölgenin çalışmaları sürüyor

Konya Karayolları 3. Bölge Müdürü Turgut Aydın, müdürlük olarak Afyonkarahisar’da toplam 20 adet projenin bulunduğunu kaydetti.
UZUNLUK 544 KİLOMETRE
Afyonkarahisar’a ait toplam 20 projenin bulunduğunu ifade eden Karayolları 3. Bölge Müdürü Turgut Aydın, toplam proje tutarının 2 milyar 335 lira olduğunu belirtti. Önceki yıllar harcamasının 1 milyar 479 lira olarak bildiren Aydın; “Yılı ödeneğimiz 53 milyon liradır. Bugüne kadar 1 milyon 690 bin lira harcama yaptık. Parasal ve fiziksel gerçekleşmemiz bu yıl itibariyle yüzde 3 civarındadır. Afyon il sınırlarında 416 kilometresi devlet, 369 kilometresi il yolu olmak üzere toplam 785 kilometre yol ağımız bulunmaktadır. Afyon ilinde bölünmüş yol hedefimiz 461 kilometredir. Bugüne kadar 414 kilometresini bitirmiş bulunmaktayız. Antalya Bölge Müdürlüğü’nün de Afyon sınırları içerisinde 130 kilometre bölünmüş yoluyla beraber an itibariyle bölünmüş yol uzunluğu 544 kilometredir” dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Bu yıl içerisinde 17 kilometre bütümlü sıcak kaplamalı, 4 kilometre de bölünmüş yolda sathi kaplama üzeri BSK çalışması hedeflediklerini aktaran Aydın; “Hedeflerimizi ödeneklerimize göre belirliyoruz. Sene sonu veya ortasında ek ödeneklerimiz mevcut ödeneklerin bazen iki-üç katına çıkabiliyor. Biz şu anda sene başında ki mevcut parasal duruma göre hazırlığımızı yaptık. Altı kilometre Gazlıgöl-Kırka arası, 5 kilometre Çay-Bolvadin-Emirdağ arası, 6 kilometre Afyon-Şuhut yolunun 4 kilometresi BSK olarak Sultandağı geçişinde devam etmektedir. Önemli projelerimiz; Mahmudiye-Çifteler yolu toplam 56 kilometredir. Bunun 27,5 kilometresi Afyon ili sınırlarındadır. Tamamıyla binder seviyesinde bitmiştir. Bu sene tamamlanacak. Bu yol Emirdağ’ın üzerindedir. Afyon-Gazlıgöl yolunun kalan 6 kilometresini bu yıl tamamlayarak inşallah bu projeyi tamamlamış olacağız” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti