Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğur’un bölge toplantısı Afyon’da yapıldı

Uğur’un bölge toplantısı Afyon’da yapıldı
Uğur’un bölge toplantısı Afyon’da yapıldı

Uğur Soğutma, “Geleceği Birlikte Planlıyoruz” sloganıyla  Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Uşak ve Manisa’daki bayilerin katılımıyla Afyonkarahisar MÇG Çakmak Otel’de bölgesel toplantı yaptı.
Uğur Soğutma, birim yöneticileriyle birlikte Afyonkarahisar’a adeta çıkarma yaptı, katılımcı bayileriyle bir araya gelerek yeni projelerinde bayilerinin öneri ve fikirlerini dikkate almak üzere bir çalıştay gerçekleştirdi.
GELECEĞİ
BİRLİKTE
PLANLIYORUZ
Bölgenin dayanıklı tüketim malları sektöründe Uğur bayiliği bulunan önemli iş adamlarının katılımıyla  katma değeri yüksek çalışmalar yapıldı. Uğur Soğutma’nın “Geleceği Birlikte Planlıyoruz” slogan ileçalıştayını Türkiye’ nin tüm bölgelerinde birçok ilde gerçekleştireceği açıklandı.
Uğur Soğutma tarafından yapılan açıklamada çalışmaların önemi vurgulanarak, Türkiye’nin tüm bölgelerinden değerli bayilerinin görüş ve önerileri doğrultusunda geleceği ve stratejik planları birlikte yapmanın  toplumun tüketim ihtiyaçlarının, sosyo-ekonomik durumunun doğru belirlenebilmesi için toplantı düzenlendiği belirtildi. Açıklamada toplantıların doğru ürünlerin, pazarlama ve fiyatlandırma stratejilerinin oluşturulması, günümüz teknolojisi ve internet çağına, güncel sosyal medya alışkanlarına uyum sağlanabilmesi, doğru bayi eğitimleri ile bayi yönetim etkinliğinin artırılması  ve bayileriyle birlikte büyümek adına kritik önem arz ettiği ifade edildi.