Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ukraynalı dergi editörlerine Afyon tanıtıldı

Ukraynalı dergi editörlerine Afyonkarahisar’ın

Ukraynalı dergi editörlerine Afyonkarahisar’ın termal turizmi tanıtıldı

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 29 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında Ukraynalı dergi editörlerine Afyonkarahisar’ın termal turizmi tanıtıldı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar’ı yurtdışında etkin tanıtma amacıyla Vali Mustafa Tutulmaz’ın himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, “Kültür ve Turizm Bakanlığının gücünün etkili değerlendirildiği info turu termal ve spa ağırlıklı ve ihtisas tanıtımı niteliğinde gerçekleşti. Dergi editörleri otellerde masaj, cilt bakımı, sauna, termal havuz deneyimi yaptılar. Termal otellerin spa ve termal bölümlerinde incelemede bulundular.” dedi.
“YÖRESEL LEZZETLERİ TATDILAR”
Ukrayna’nın önemli dergi editörlerinden oluşan 5 kişilik heyete Afyonkarahisar’ın tüm yönleriyle tanıtıldığını kaydeden Tanır, “Ukrayna’nın önemli basılı ve online Life-Style Dergisi adlı yayından editör Diana Liza Balynska, Kadın ve Lifestyle internet dergisi adlı yayından editör Viktoriia Ukrainki.ua Pasichnyk, Ukrayna’nın kış turizmi dergisi ve ülkedeki tek spa ve wellness yayını adlı yayından editör Yuliia Mala, Ukrayna’nın en Mijnarondiy Turizm Spa and Wellness büyük haber ajanslarından editör Svitlana Melnychuk, kadın ve sağlık sağlık Ukrinform dergisi adlı yayından Nataliia Yemelina isimli basın mensuplarından oluşan 5 kişilik seçkin heyet İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü programı ve rehberliğinde Afyonkarahisar’ın termalini, spa hizmetlerini ve şehir merkezini incelediler. UNESCO gastronomi şehri Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini tatdılar.” ifadelerini kullandı.
“KALE ÇEVRESİ VE TARİHİ KONAKLARINDA TANITIMI YAPILDI”
Basın grubuna kale çevresi ve tarihi konakların da tanıtımının yapıldığı kaydeden Tanır, dergi editörlerinin dergilerinde Afyonkarahisar’a özel bir yer vereceklerini belirttiklerini söyleyerek, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın organize ettiği info turu termal sağlık ve SPA ağırlıklı olarak 28 Şubat-3 Mart 2020 tarihleri arasında Yalova, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerini kapsıyor.” şeklinde konuştu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Müze Müdürü Mevlüt Üyümez, il müdürülüğü personelleri; Ertuğrul Demir ve Kadir Beşer’in eşlik ettiği basın grubu özellikle Afyonkarahisar’ın termal zenginliğine hayran kaldılar.
Ukraynalı gurup ilgilerinden dolayı başta Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz olmak üzere İl Müdürü Mehmet Tanır ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti