Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülke geleceği için oylar üç hilale”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Ülke geleceği için oylar üç hilale"

MHP 4. sıra Adayı Dr. Uygur Temizer, mevcut iktidarı sert bir dille eleştirdi. Temizer, ülke geleceği için seçmenden oylarını üç hilale vermelerini istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 4. sıra Adayı Dr. Uygur Temizer dün Cuma namazından sonra partide basın toplantısı düzenledi. Uygur’un düzenlediği basın toplantısında İl Başkanı Raşit Demirel de hazır bulundu.
Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Raşit Demirel yaptı. 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri propaganda döneminde kimseyi rahatsız etmeden, gürültü kirliliğinden uzak bir seçim kampanyası geçirdiklerini söyledi. Demirel, yarın tüm seçmenleri oylarını kullanmaya ve ilgili herkesi sandıklara sahip çıkmaya davet etti. MHP 4. sıra Adayı Dr. Uygur Temizer, yarın Türkiye’de yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nde vatandaşın iktidara gereken cevabı sandıkta vereceğini söyledi. MHP camiası ve adaylarının kıt kanaat imkanlarda yurt genelinde seçim çalışması yürüttüğünü aktaran Temizer şöyle konuştu: “Bizler kıt kanaat imkanlarımızla mücadelemizi sürdürüyoruz. İktidarın yönetim anlayışı ile gelinen nokta da hukuk devleti olduğumuz iddia edilemez. AKP üstünlerin hukukunu temin etti. Bir tek şehidin kanı ve canı bir milyon oydan daha önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanı şehit tabutuna yaslanarak siyaset yaparken Sayın Başbakan da şehit çocuğunu maç izlerken ‘dekor’ olarak kullandı. Aynı gün Dağlıca’da 16 askerimiz şehit düştü. Çözüm süreci eşittir ihanet sürecidir. AKP ülke de ekonomik hedefleri de saptırmıştır. Her anlamda ülke de gelinen nokta felçtir. İnsanlarımızdan ülkemizin geleceği için helal oylarını üç hilale vermelerini istirham ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti