Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkemizde Sessiz İstila Var”

Zafer Partisi İl Yönetimi, kaçak yollarla Türkiye’ye gelen sığınmacılara hizmet vermeyeceğini söyleyen berber Şükrü Taşkın’ı ziyaret etti

Zafer Partisi İl Yönetimi,

Zafer Partisi İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, kaçak sığınmacılara tepki gösteren Taşkın Erkek Kuaförü işletmesi sahibi Şükrü Taşkın’ı ziyaret etti. Zafer Partisi İl Başkanlığı adına yapılan açıklamada “İşletme sahiplerinin mülteci ve sığınmacılara karşı gösterdikleri tutumdan dolayı takdir ederiz. Afyon’umuzun birliği ve bütünlüğü için diğer tüm işletme sahiplerinin de aynı tutumu sergilemeleri için davette bulunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Ziyareti www.kocatepegazetesi.com’a değerlendiren Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, “Son dönemlerde ülkemize çok fazla bir sessiz istila oluyor. Bu sessiz istilada da maalesef sınırlarımızdan kaçak yollarla ülkemize giren, şu anda mülteci, sığınmacı statüsü verilmeye çalışan ama kaçak bir yolla giren ve kaçak bir şekilde resmi kayıtlara girmeden ülkemizde yaşayan onlarca binlerce kaçak, mülteci ve sığınmacı sitesine sokulmaya çalışılıyor. Ama bizler biliyoruz ki bu arkadaşlar kaçak yollarla geliyor ve kaçak yollarla da ülkemizde çalışıyorlar, yurt etmeye çalışıyorlar. Bu Taşkın Erkek Kuaförü’nün de tepkisi aslında buna. Tabii ki de bizler yatırımcı olarak ülkemize gelsinler, turist olarak ülkemize gelsinler. Biz bunlara karşı değiliz; ama kaçak yollarla, vergisini ödemeden ülkemize barınan insanlara bu arkadaşımız çok tepkiliydi ve bu tepkisini de göstermek için Suriyeliler giremez ibaresini yazmış. Aslında oraya kaçaklar giremez gibi bir ibare kullanması lazımdı. Ama tabii bunun hukuksal yolunu bilmediği için veya çok aşırı bir tepkili bir şekilde bunu yaptığı için Suriyelilerin girememesi diye bir ibare bırakmış kendisi. Aslında o kaçaklar olan tepkisi. Yani genel anlamda sadece belli bir ülkeye göre değil. Dediğimiz gibi biz bunu her zaman her mecrada sesimizi duyurabildiğimiz kadar biz bunu her yerde anlatmaya çalışıyoruz. Diyoruz ki arkadaşlar bakın ülkemizde kaçak ordusu, kaçak istilası var. Bizim tepkimiz her zaman zaten net hukuk durumda. Bu berberimiz de kaçaklara karşı tepkisinden dolayı gitti. Kendisini ziyaret ettik. Kendisi de bu durumdan çok memnun oldu” ifadelerini kullandı.