Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜLKER İLE YOLA DEVAM – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler
ÜLKER İLE YOLA DEVAM

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nun neticesi, dün akşam saat 18 dolaylarında belli oldu. Buna göre 1196 üyenin bulunduğu Oda’nın Genel Kurulu’nda 916 geçerli oy kullanıldı. Mevcut Başkan Mevlüt Ülker, 512 oy alarak yeniden Başkan seçildi. İbrahim Karataş 374, Çetin Akyol da 30 oy aldı.
Seçimin ardından Oda Yönetimi şu isimlerden oluştu:
Mevlüt Ülker, Veli Seyman, Hasbi Bağ, A. Osman Mengu, Celal Özbay, Süleyman Işık, Yavuz Kaya, Kadir Gündoğan, Arif Yağşı.

 

Şoförler Odası’nda 3 adaylı seçim

 

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nda 3 aday yarıştı

 

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu, Grand Derya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’na Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın seçildiği Genel Kurul’da 3 aday yarıştı.
Mevcut Başkan Mevlüt Ülker, yaptığı konuşmada “Görevde olduğumuz süre içinde tüm üyelerimize eşit davranıp imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yaparak herkesin işini görmeye çalıştık. Odamızın parasını fuzuli yere harcamadık. En güzel hizmeti yaptığımıza inanıyorum. Bu konuda vicdanım rahat” dedi.
Ülker, yaklaşık 10 dakika boyunca kürsüde kalan ve bazı suçlamalarda bulunan Çetin Akyol için “Çetin Başkanım bunamış” ifadelerini kullandı.
İBRAHİM KARATAŞ’A TEŞEKKÜR
Başkan adayı İbrahim Karataş ise yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Karataş, “Teşkilatımızın kuruluşundan bugüne kadar, Mevlüt Başkanımız, tüm yönetimlerden şu anda hayatta olanlara Allah uzun ömürler versin. Geride kalanlara Allah rahmet eylesin. 3 aydır sahalardayız. Hepimiz yapacaklarımızı ifade ettik. Hepimizin tek amacı, şoför esnafına hizmet etmek. Ne konuşulduysa sonuna kadar arkasındayım. Sayın Başkanımız’a hizmetlerinden dolayı Allah razı olsun diyorum. Seçimimiz, Afyonkarahisar’a hayırlar getirsin” dedi.
SOSYAL FAALİYETLERE
ÖNEM VERİLECEK
Başkan adayı Çetin Akyol ise şu ifadeleri kullandı:
“Şoför esnafı perişan edilerek sahipsiz bırakılmıştır. Ben seçilmişim, seçilmemişim hiç önemli değil, benim derdim Şoförler Odası’nın istikbali karartılmasın. Ona bakarım. Seçilirsem yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Sosyal faaliyetlere çok büyük önem vereceğim. Trafik kazası, hastalık gibi nedenlerle iş göremez, evine ekmek götüremez hale düşmüş üyelerimize maddi yardımda bulunarak esnafımızın ayaklanmasına çalışacağız.”
ABDÜLKADİR KONAK:
KAVGA İLE İŞİMİZ YOK
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak da esnafın kavgayla işinin olmadığını belirterek, “Ahi geleneğinden geliyoruz. Buradaki insanlar birbirine omuz veren insanlar. Bizim kavga ile işimiz yok. Güçlüyken de affetmesini bileceğiz” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

BİZ ESNAFIN TARAFINDAYIZ

 

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkâr Odası Yönetim Kurulu Başkanı AbdülkadirKonak, Genel Kurul’dan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.Konak, “Biz esnafın tarafındayız” dedi

 

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkâr Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konak, “Herkesin gönlünde bir aslan var. Dün bir arkadaş dedi ki ‘Sen taraf tutamazsın’. Biz esnafın tarafındayız. Burada herkes taraf olacak. Esnafa, sanatkara, Birlik’e taraf olacak ki neticeye ulaşacağız. Orada çıkıp da ‘Sen taraf olamazsın’ diye bağırmanın bir anlamı yok ki. Ben Birlik Başkanıyım, her konuda esnaf için tarafım. Bizim de gönlümüzde birileri var, biz de onları destekliyoruz. Bunda gocunacak ne var. Başkaları desteklerken, ellerinden tutup tutup Genel Kurullara getirirken, onlara hak, biz tutamayız. Öyle bir şey yok. Ben hiçbir zaman edebimi, adabımı bozmadım. Kimsenin elinden tutup Genel Kurul salonuna getirmedim. Kimseye şuraya oy ver demedim. Desinler, karşıma çıkarsınlar. Bunu yapanlar benim karşıma çıkıyorlar, sen bunu yapamazsın diyorlar. Sıkıntı burada” ifadelerini kullandı.
ÜZERİNE VAZİFE OLMAYAN
İŞLERE KARIŞTILAR
Ağaç İşleri Odası Genel Kurulu’nda yaşanan gerginlik hakkındaki soruyu da cevaplayan Konak, “Oradaki arkadaşımız üzerine vazife olmayan şeylere karıştı. Adayımız vardı, o cevap verebilirdi. Hiç alakası olmayan kişiler müdahil olursa gerginlik oluyor. İstemezdik öyle bir gerginlik olmasını. Ama yaşandı. Üzgünüz” dedi.
ADAYLAR, 3 AY BOYUNCA
ESNAFI DİNLEDİ
Esnafın Genel Kurullar’da neden söz almadığı sorusuna da karşılık veren Konak, “Bizim başkan adaylarımız 3 aydır çalışıyorlar. Bütün üyelerle irtibat halindeler. Ellerini sıkmadıkları üye yok. Esnaf ve sanatkarın sorunlarını biliyorlar. Adaylar üyeleri dinliyor. Adaylar, dinlediklerini icraata geçirecekler. Burada 1500 üye var. Sorunları iletmek, gerginliklere de neden oluyor” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti