Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkücülük lafta olmaz, Ülkücü MHP’den başka yere oy vermez”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Ülkücü MHP’den başka yere oy vermez

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Programa; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, Belediye, İlçe ve Belde Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, partililer ve ülkücüler katıldı.

Ülkücü MHP’den başka yere oy vermez

“MHP OLARAK BELEDİYE SAYIMIZI KORUDUK”

Bayramlaşma programının açış konuşmasını MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci yaptı. Bir hafta önce gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerinden MHP olarak başarıyla çıktıklarına olan inancını ifade eden Başkan Kahveci, “Ben yerel seçimlerden başarıyla çıktığımıza inanıyorum. Uzun zaman sonra MHP’nin kadroları çok ciddi bir çalışma sarf ettiler. Bizler 45 günlük süreçte sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmadık elhamdülillah. Fakat Türkiye’de sosyolojik ve psikolojik bir patlamanın sonucu olacak ki ülkemizin tamamında vatandaş değişimden yana oy kullandı. Ama MHP Afyonkarahisar olarak bizler kendi evimizin önünü süpürmekle yükümlüyüz. Bizler belediye sayımızı koruduk. 5 ile 250 oy arasında 11 tane belediye kaybettik. Şu anda 17 belediyemiz var. Yine 100 oyla 250 oy arasında en az 6 tane de İl Genel Meclisi Üyesi kaybettik ki bunları almış olsaydık, hem İl Genel Meclisi’nde hem de Belediye’de il genelinde çoğunluğu yakalayacaktık. Şu anda 11 tane İl Genel Meclisi Üyemiz var. 17 tane de MHP’nin belediyesi var. İtirazda bulunduğumuz dört adet belediye var ki bu belediyeleri de biz kazanmış sayıyoruz. Çünkü bu belediyelerin oy kullanımında ciddi yolsuzluklar ve ciddi seçimlere uymayan hareketler gözlemlendi. En son ilk seçim kurulundan sonra YSK’ya da itirazda bulunduk. İnşallah bu belediyeleri alacağımıza ben canı gönülden inanıyorum.” dedi.

“ÜLKÜCÜLÜK YÜREKTE HİSSEDİLİR, ÖZDE YAŞANIR, ÜLKÜCÜ MHP’DEN BAŞKA BİR YERE OY VERMEZ”

Bayramlar kardeşliğinin, birliğinin, beraberliğinin simgesi olduğunu belirten Başkan Kahveci, “Seçimlerde MHP’nin ev sahipliğini yapan MHP ile beraber ortak hareket eden tüm ülkücülerden Allah razı olsun. Bazı ailelerde vardır ya, ailenin hırçın, yaramaz çocukları, MHP’de de böyle insanlar var. Ülkücüyüm diyen, milliyetçiyim diyen hiçbir kimse MHP’den başka hiçbir yere oy veremez. Verirse ülkücü değildir. Bu seçimlerde üzülerek gördük, baktık. Ben uzun yıllar MHP’nin yönetim kadrolarında bulundum. Ülkü Ocakları Başkanlığı’ndan, il başkanlığına kadar bütün kademelerinde hizmet ettim. Yaklaşık 36 yıla yakın bu partinin içerisindeyim. Tabiri caizse hepinizi birebir tanıyor kimin ne yaptığını bilecek yaşta ve bununda idrakındayım. Seçim sırasında gördük ki bazı arkadaşlarımızın farklı mecralarda, farklı insanlarla hareket ettiklerini gördüm. İnsan kendine yakışanı yapar. İnsan, bozkurt işaretini yapmayla, ülkücüyüm demeyle ülkücü olmuyor. Demek ki yüreğinde hissetmeli, yüreğinde. Ben özellikle buraya uzaktan, yakından gelen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun diyorum. Seçim süreci boyunca, gece gündüz demeden Ülkücü Milliyetçi Hareketi bir adım daha öne çıkması için çalışan herkesten Allah razı olsun diyorum. İnsan evindeki bayramlaşmaya gelmeli ve gelenlerden de Allah razı olsun. Seçim esnasında gelemeyen, çalışamayan arkadaşlarımızın çoğu işlerinin yoğunluğundan ya da farklı sebepler olduğuna inanıyoruz ve böyle inanmak istiyoruz. Farklı bir görüşe, farklı bir fikre sahip olarak çalışmayan sadece kendine yakışanı yapmış demektir. Zaman zaman sosyal medyada herkes yazar. Adam olmaktan, insan olmaktan, ülkücü olmaktan bahseder. Önceden yapılmış tanımları bize yapmayın. Biz bunu tanımlarla değil yaşayarak yapıyoruz arkadaşlar. Sadece tanımda değil, özde yaşıyoruz biz bunu. Ben Ramazan ayında tutmuş olduğunuz oruçlarınızı, ibadetlerinizi yüce Mevla kabul etsin diyorum. Bayramınızı kutluyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Nice bayramlarda buluşmak üzere, Allah’a emanet olunuz diyorum.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti