Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulu çınar PTT, yeni şubeler açacak

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın
Ulu çınar PTT, yeni şubeler açacak

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler çerçevesinde PTT’nin Bankalar Caddesi’ndeki Merkez Şubesi’nde 177’nci müşteriye hediye verildi. Emekli maaşını almak için PTT Şubesi’ne gelen 58 yaşındaki Hacer Kurt, karşısında PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir ve PTT yetkililerini görünce şaşırdı. Mehmet Örsdemir’in kendisini tebrik etmesinin ardından sevinci gözlerinden okunan Hacer Kurt’a günün anısına saat hediye edildi.
18 İLAVE ATM GELİYOR
Etkinliğin ardından Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü’nde basın açıklaması yapan Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, “PTT olarak 177’nci yılımızda Afyonkarahisar’da Erenler, Kurtuluş Caddesi, Esentepe Mahallesi gibi belirlediğimiz 7 lokasyonda şubelerimizi açıyoruz. 25 tane ATM ile hizmet vermekteydik. Buna 18 daha ilave olacak” dedi.
23 EKİM 1840’TAN BERİ HİZMETTE
23 Ekim 1840’tan bu yana birçok hizmet verildiğini hatırlatan Örsdemir, “Bugün; posta ve kargo işlemleri ile birlikte tüm bankacılık ve sigortacılık işlemlerini yapan, PTTCell, HGS gibi çok çeşitli alanlarda yaygın işyeri ağı ile birçok hizmeti milletimize sunan, özellikle hizmet kalitesi ve çeşitliliğinin artırılması noktasında yenilenerek çağın en son teknolojisiyle atılımlarını gerçekleştiren bir dünya markasıdır” diye konuştu.
ÜLKENİN HER KÖŞESİNDE
Örsdemir, şöyle devam etti:
“PTT, 4500 işyeriyle Posta, Banka, Kargo ve Lojistik sektörlerinde Ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan Marka değeri yüksek dev bir milli kuruluşumuzdur. PTT olarak İlimizde toplam 94 işyeri ile faaliyetini sürdürmekte olup yeni açılması planlanan şubelerimizle de halkımıza daha yakından hizmet vermeyi amaçlamaktadır.”
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti