Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluçay’dan Şoför Esnafına İki Ayrı Duyuru

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şoför esnafının plaka mülkiyet sorununun daha önce vekiller aracılığı ile ilgili bakanlıklara ilettiklerini ve yakın zamanda da bu sorunun ortadan kalkacağını belirtti. Uluçay, öğrencilerin 100 kez kullanılabileceği ücretsiz otobüs kartının, şehir içi taşımacılık yapan minibüslerde de geçerli olup esnafın destekleneceğini duyurdu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şoför esnafına günlerdir bekledikleri önemli bir konuda müjde verdiklerini açıkladı.

“MAĞDURİYET GİDERİLECEK, HERKESİN HAKKI KORUNACAK”

“Daha önce mülkiyet sorununu milletvekillerimiz aracılığı ile ilgili bakanlıklara duyurduğumuz mülkiyet konusu inşallah yakın zamanda Meclisin açılması ile birlikte çözüme kavuşuyor.” diyen Başkan Adayı Uluçay, “Dolmuş ve minibüs esnafımızın plakalarına dair mülkiyet sorunlarıyla ilgili mağduriyetleri çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak inşallah yakın zamanda bu sorun ortadan kalkacaktır. Bu süreçte Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren minibüsçü esnafımızın hat tahsis süreleriyle faaliyetlerine devam edebilme hakları da yasal güvence altında korumaya alınacak, kimse mağduriyet yaşamayacak. Bu konuda aldığımız bilgiler Ulaştırma ve Çevre Bakanlığımız’ın gerekli mevzuat hazırlıklarını tamamladığı yönünde. Seçimlerden sonra TBMM’nin açılması ile birlikte konu çözüme kavuşacaktır.” dedi.

“ÜCRETSİZ KART MİNİBÜLERDE DE GEÇERLİ OLACAK”

Başkan Adayı Uluçay, sözlerini şöyle tamamladı: “Öğrenciler için verilecek 100 kullanımlık ücretsiz otobüs kartı minibüslerde de geçerli olacak. Şoför esnaflarımız başımızın tacıdır. Bizler, yolları sadece ihtiyaç duyduğumuz zaman kullanıyoruz. Ama Afyonkarahisar’da şoför kardeşlerim günün neredeyse 24 saati çalışıyor. Ayrıca şoför esnafı kardeşlerim, yaptıkları iş icabı milletimizin adeta aynası gibidir. Sizlerin bu şehre, bu millete, yaptığı hizmetlerin yerini hiçbir şey tutamaz. O yüzden belediye otobüslerinde ücretsiz kullanılabilecek olan bu ücretsiz biniş kartı, minibüslerden de yararlanmak suretiyle şoför esnaflarımızı destekleyeceğiz. Bu da esnafımıza hayırlı olsun.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti