Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası mermer kongresi düzenlenecek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Uluslararası mermer kongresi düzenlenecek

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ‘MERSEM’ 2012 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi” yürütme kurulu Başkan ve üyelerini makamında kabul etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle, 13-15 Aralık 2012 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek “MERSEM’ 2012 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi” hakkında bilgi vermek amaçlı yapılan ziyarete; Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bahri Ersoy ve Yürütme Kurulu Üyeleri Doç. Dr Ali Sarıışık, Öğr. Gör. Türker Göksel, İş Adamı Celalettin Gürel, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sıtkı Merdivenci katıldılar.
Gereken destek verilecek
Ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, 13-15 Aralık 2012 ta-rihleri arasında düzenlenmesi düşünülen “MERSEM’ 2012 8. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi’nin Afyonkarahisar ve Mermercilerimiz açısından büyük önem taşıdığını, kongrenin düzenlenmesi için var güçleri ile çalışan Yürütme Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkür etti. Vali Balkanlıoğlu, kong-renin daha geniş katılımcı ve Afyonkarahisar’a yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli desteğin verileceğini söyledi.
Mermer ve doğaltaş
sektöründeki
sorunlar tartışılacak
Ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu’na kongre ile ilgili bilgiler veren Kongre Yürütme Kurulu Üyeleri, kongrenin amacının mermer ve doğaltaş sektöründeki sorunların incelenmesi ve tartışılması, teknik ve bilimsel gelişmelerin geniş kitlelere aktarılması, araştırmacı, işletmeci, firma temsilcisi ve yönetici çevrelerin aynı platformda buluşturularak, yakın bir iletişimin sağlanması olduğunu ifade ettiler. (Kocatepe)