Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umut Evirgen Kimdir

UMUT EVİRGEN kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Bu haberin fotoğrafı yok

Güzel oyuncu Seranay Sarıkaya aşkı Umut Evirgen’de buldu. Bir süre önce iddiaları reddeden ve arkadaş olduklarını söyleyen Sarıkaya-Evirgen çifti sosyal medya hesabından aşklarını resmen ilan etti.

umut evirgen kimdir

Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen yaşı, mesleği ve hakkında merak edilenler!
“Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?” soruları yanıt aramaya başladı. Daha önce Yunanistan’a tatile gitmeleriyle gündeme gelen çift neşeli halleri objektiflere yansımıştı. Umut Evirgen’in adı daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun gibi isimlerle de anılmıştı. Peki, Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar…
UMUT EVİRGEN kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Umut Evirgen yaşı, mesleği ve hakkında merak edilenler!

Son dönemin en popüler kadın oyuncuları denince ilk sıralarda yer alan ve başarılarıyla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya aşkı buldu. İkilinin sevgili olduğu iddiaları, yapılan paylaşımla resmen doğrulanmış oldu. Böylece “Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?” soruları merak edilmeye başlandı.  İşte Serenay’ın yeni aşkı hakkında merak edilenler…

umut evirgen kimdir

UMUT EVİRGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
Türk yönetmen, senarist, yapımcı ve işletmeci Umut Evirgen, 26 Şubat 1990 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini New York’da Berkeley College’de İşletme alanında tamamladı. Yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema TV alanında yaptı. İlk kısa filmi olan İyi Yemek Öldürür’le aralarında Edmonton Film Festival (Oscar Qualifying)’in de yer aldığı pek çok festivale katıldı. ClujShorts ve Short to the Point festivallerinde En İyi Kurgu, Malatya Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü aldı. Senaristliğini yaptığı projeleri hayata geçirebilmek için 2019 yılında Set Sanat Prodüksiyon’u kurdu. İlk uzun metrajlı filmi olan Ben Bir Denizim’in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptı.

Serenay Sarıkaya ve Umur Evirgen ayrıldı mı? Umut Evirgen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Filmin başrollerinde Serkan Keskin, Gürberk Polat, Celil Nalçakan ve Sitare Akbaş yer aldı. Ben Bir Denizim, Cinequest Film & Creativity Festival, Crystal Palace International Film Festival, Rhode Island Film Festival ve Edmonton Film Festival’den davet aldı ve ilk gösterimini Adana Altın Koza Film Festivali’nde yaptı. Burada Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne değer görüldü.

Uluslararası prömiyerini Filmfestival Cottbus’da yaptı. Yine aynı yıl, bir karantina evinde yaşananları konu alan Dünyanın En Hafif Filmi’nin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. Senaryosunu Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazdığı Anasının Kuzusu isimli yeni uzun metraj film projesi, Ankara Film Festivali Proje Geliştirme Platformu’na seçildi. Son olarak Kimya adlı sinema filmi yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Umut Evirgen, filminin başrolünde eski sevgilisi Melisa Şenolsun’a yer verdi.Kendisi hala Emirgan Group’un sahibidir.