Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üreten Afyonkarahisar’ı hep birlikte inşa edeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
"Üreten Afyonkarahisar'ı hep birlikte inşa edeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, beraberinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve partililerle birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
“İŞADAMLARIMIZ, ESNAFIMIZ GÜÇLÜ OLURSA ÜLKEMİZDE GÜÇLÜ OLUR”
İşadamları ile Afyonkarahisar’a yapılması gereken yatırımları ve bu yatırımlar nezdinde Belediye’ye düşecek sorumlulukları istişare eden MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “MÜSİAD önemli bir sivil toplum kuruluşumuz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Türkiye’de işadamları güçlü olursa, esnafımız güçlü olursa Türkiye’de güçlü olur. Biz Afyonkarahisarımızın sorunları hakkında sizlerle sürekli istişare halinde olup bu sorunların çözülmesi noktasında ortak akıl yürüteceğiz. Üretim olduğu bir Afyonkarahisar’ı hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR İÇİN
BİRLİKTE HAREKET EDİLMELİ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol, Çetinkaya’ya seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, “Afyonkarahisar’ın daha güzel, daha refah, daha huzurlu bir şehir olması yolunda herkesin taşın altını elini koyması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti