Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üretim ve istihdam artmalı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Üretim ve istihdam artmalı

Akbank, dünyadaki ve Türkiye’deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği “Akbank Sizin İçin Buluşmaları”nın 2013 yılındaki onikinci toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, ülkede üretim ve istihdamın artması gerektiğini belirtti

Güral Afyon Otel’deki “Akbank Sizin İçin Buluşması”nda Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’e, Akbank Ticari Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Ak Lease Genel Müdürü Tuncer Mutlucan ve Akbank Eskişehir Bölge Müdürü Fatih Özenir’den oluşan bir ekip eşlik etti.
UZUN VADELİ
BÜYÜME OLACAK
Toplantıda yaptığı konuşmada piyasalarda yaşanan gelişmelere değinen Binbaşgil, “Son dönemde Amerikan Merkez Bankası’nın likidite politikalarına ilişkin açıklamalarından özellikle gelişmekte olan ülke piyasalarının bir miktar etkilendiğini görüyoruz. Bu etkilenme sadece ülkemizle sınırlı değildir, tüm dünyada bu açıklamaların etkisi görülmüştür. Daha geniş bir zaman dilimi dikkate alındığında, ülkemizin ekonomi alanındaki performansı gelişmekte olan birçok ülkeden çok daha iyidir. Türkiye güçlü ve dinamik iç pazarı, güçlü bilançolara sahip özel sektörü, mali disiplini ve sağlam bankacılık sektörü ile orta ve uzun vadeli hedeflerinde ilerlemeye ve pozitif yönde ayrışmaya devam edecektir” dedi. Binbaşgil “Dünya sıralamasında daha da iyi yerlere gelebilmek için illerimizin rekabetçiliğini, sanayileşme oranını, üretim, istihdam ve ihracat potansiyellerini daha da artırmalıyız” dedi. (Kocatepe)

AFYON’A DESTEK
Bölgesinin önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olan Afyonkarahisar’a ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Binbaşgil, “Afyon’un daha da büyümesi için katkımızı artıracağız. Afyon’un sahip olduğu yüksek büyüme potansiyeline inanıyoruz. Akbank Afyon’a yatırım yapmaya devam ediyor, edecek.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti