Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uydukent’te yağmur suları artık kabus olmayacak

Uydukent’te yağmur suları artık kabus olmayacak

Yağışların ardından defalarca bodrum katları su basan Uydukent Osmangazi, Orhangazi, Yeşilyurt Mahalleleri yağmur suyu hattına kavuşuyor

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bölgede yağmur suyu hattı bulunmadığını ifade eden Başkan Zeybek, iş kapsamında 50 milyon gibi ciddi bir yatırım gerçekleştireceklerini söyledi.
“44 BİN METRE
UZUNLUĞUNDA OLACAK”
Temasların ardından bölgede yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Zeybek, “Göreve geldiğimizde Osmangazi, Orhangazi ve Yeşilyurt Mahallelerimizde ciddi bir yağmur etkili olmuştu. Muhtarımızla birlikte bu yağmurda sırılsıklam olmuştuk. Burada yağmur suyu hattı yoktu. Mahalle sakinlerimiz o gece bodrum katları su bastığını bizlere aktardılar. Arkadaşlarımız ciddi bir çalışma ile ihalesini gerçekleştirdi. Toplam 44 bin metre uzunluğunda yağmur suyu ihalemizi yaptık. 50 milyonluk bir yatırım. Arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. İhaleyi alan arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun. Çalışanlara da kazasız belasız bir iş günü diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
“SU, ELEKTİRİK VE DOĞALGAZ KESİNTİLERİ OLABİLİR”
Yapılan çalışmalar sırasında işin gereği derin ve geniş kazılar olabileceğini hatırlatan Belediye Başkanı Zeybek, “İş kapsamında zaman zaman su, doğalgaz ve elektrik hatlarında kısa süreli hasarlar ve kesintiler olabilir. Bölge sakinlerimizin anlayışı için şimdiden kendilerine teşekkür ederiz.” diye konuştu.
Osmangazi Mahalle Muhtarı Arif Zenge ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Daha önce bölgenin üç farklı zamanda sele maruz kaldığını ve bodrum katları su bastığını hatırlatan Zenge, “Başkanımız sağ olsun ihale yaptı. Mahalle sakinlerimiz ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi