Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal: Ramazan’da 700 aileye gıda yardımında bulunacağız

Hasene Yardımlaşma ve Dayanışma

Hasene Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Himmet Uysal, Ramazan ayında Afyonkarahisar ve çevre köylerde ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda yardımında bulunacağını açıkladı

 

Hasene Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Himmet Uysal, yardım çalımşaları hakkında açıklama yaptı.
Himmet Uysal konu hakkında şunları kaydetti: “Ramazan ayının bereketinden faydalanmak için vatandaşlarımızın sofralarına ve gönüllerine misafir olmak istiyoruz. Gıda kolisi ve yardımlar hususunda çalışmalarımız devam ediyor. Afyonkarahisar ve çevre köylerde ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda yardımı yapıyoruz. Kahramanmaraş’ta da Hasne Derneği olarak bin metrekarelik bir alanda, bin kişiyi konuk edebilecek çadır programları düzenliyoruz. Aynı alanda çocuklar için farklı etkinlikler ve mukabele programları düzenleniyoruz ve teravih namazı kılıyoruz. Dernek olarak yapılan bağışları ihtiyaç sahiplerine en erken ve etkin zamanda ulaştırma gayretindeyiz. Bu yıl Ramazan ayı boyunca 700 aileye ulaşmayı planladık. Yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ediyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti