Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Balkanlıoğlu, Kalyoncu ve Altındaş’ı kabul etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Balkanlıoğlu, Kalyoncu ve Altındaş'ı kabul etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu ve Fidanlık Müdürü Alpaslan Altındaş’ı makamında kabul etti

Ziyarette Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Metin Kalyoncu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar Fidanlık Müdürlüğü ile Dinar Orman İşletme Müdürlüğü kurulduğunu belirtirken, Afyonkarahisar’da kurulan Fidanlık Müdürlüğüne Alpaslan Altındaş’ın müdür olarak görevine atanarak başladığını söyledi.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Fidanlık Müdürü Alpaslan Altındaş, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatı doğrultusunda kurulan Afyonkarahisar Fidanlık Müdürlüğü, Sandıklı, Şuhut ve Sorgun’da bulunan fidan üretim sahalarını bünyesinde bulunduracak olup, ilin ağaçlandırılması için gerekli fidanları sağlayacaklarını söyledi. Altındaş, karayolu ağaçlandırmaları, okul, mezarlık ve cami bahçeleri ile köy ormanları gibi birçok alanın fidan ihtiyacının karşılanması gayesiyle kurulan müdürlüğün, ayrıca alım garantili fidanların yetiştirilmesini ve fidan üreticilerinin eğitilmesini de sağlayacağını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, İnsanlık ve yaşam adına yapılan çalışmalarımız artan bir ivmeyle devam etmekte, bu tür çalışmalar doğrultusunda İlimize kurulan Fidanlık Müdürlüğünün Afyonkarahisar’ın ve hatta çevre illerin havasını değiştireceğine inandığırı söyledi. Vali Balkanlıoğlu, Fidancılık Müdürlüğüne Müdür olarak göreve başlayan Alpaslan Altındaş’a görevinde başarılar diledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti