Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali: Basın mensuplarına saldırıyı kınıyoruz

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali: Basın mensuplarına saldırıyı kınıyoruz

Medya çalışanlarının tartaklandığı Beyyazı beldesinde yaşanan çirkin olayı değerlendiren Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yol yapım çalışmasına tepki veren bazı vatandaşların tepkilerini medya çalışanlarına yöneltmelerini insanlık dışı bir tavır olarak ifade etti. Vali Balkanlıoğlu, millet adına görev yapan basın mensuplarına insanlık dışı davranışların hoş olmadığını, bu davranışı kınadığını kaydetti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Beyyazı beldesi yakınlarında belde sınırları ile ilgisi bulunmayan bir yerde arazi çalışması yapıldığını ifade etti. Yolun hayati bir ihtiyaç olduğunu, ulaşım için yol yapmaktan başka seçenek bulunmadığını dile getiren Balkanlıoğlu; “Önceden patika yollar varmış. Bize her taraftan çok fazla yol talebi var. Bugün bir arazi yolu açma çalışması sırasında meseleyi nasıl aktardılar bilmiyorum, Beyyazılılar’ı tahrik etmişler. Kendini bilmeyen bazı insanlarda bunların arasında. Haber almaktan başka hiçbir amacı olmayan halkı doğru bilgilendirmek için çalışan basın mensuplarına menfur saldırıda bulunmuşlar. Bu saldırıyı kınıyoruz.” dedi.
Tüm Afyonkarahisar halkının gerçek dışı yanlış bilgilere kanmadan, gerçeği araştırmaları gerektiğini belirten Vali Balkanlıoğlu şöyle konuştu: “Yoldan kime ne zarar gelmiş? Orada sadece yol açma çalışması yapıyoruz. Madenlerde bu işten faydalanacak diyorlar. Asıl şikayet noktaları maden kamyonlarının beldelerinin içerisinden geçmesi idi. Biz hiç beldeye uğramadan dış taraftan gidecek şekilde bir yol dizayn ediyoruz. Ancak bu yoldan, bütün insanlar arazi sahipleri faydalanacak. İşi provoke eden bazı insanların dolduruşuna gelip adeta orada çalışan kamu görevlilerine saldırmak, taş atmak, hele hele millet adına görev yapan basın mensuplarına insanlık dışı davranışlar hoş olmamıştır. Bu davranışı kınıyoruz.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti