Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek, esnaf ve vatandaşları dinledi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Şuhut İlçesi’nde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi

 

Sık sık ilçe ziyaretleri gerçekleştiren ve haftalık programında ilçelere mutlaka zaman ayıran Vali Gökmen Çiçek bu kapsamda Şuhut İlçesi’nde incelemelerde bulundu Şuhut Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiçek, Kaymakam Erkan Kaçmaz’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Şuhut Hükümet Konağı bahçesinde çevre düzenlemesi yapılan alanda da incelemelerde bulunan Vali Çiçek, Kaymakam Erkan Kaçmaz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından ilçe esnafını ziyaret eden Vali Çiçek, esnafa hayırlı işler dilerken, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Vali Çiçek, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, bir talepleri olup olmadığını sordu.
“ÜRETEN KADINLARA
DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Vali Gökmen Çiçek ilçe ziyaretinde Kadın Kültür Evi Üretim Atölyesi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Kooperatif üyesi kadınların ürettiği çömlekten soslukları inceleyen Vali Çiçek, üretim aşamaları hakkında bilgiler aldı. Emekleri, özverili çalışmaları ve bu işe inanmaları nedeniyle tüm kadınlara teşekkür eden Vali Çiçek, “Sizlerin daha çok üretmesi ve bu işten kazanç elde etmesi için destek olmaya devam edeceğiz. El ele vererek daha çok üretip hem ilçemize hem de şehrimize birlikte değer katacağız.” dedi.
Vali Gökmen Çiçek yaklaşık bir yıl önce faaliyete başlayan Yalçındağ Tekstil Fabrikası’nda da incelemelerde bulunarak, firma yetkilisi Ferhat Yalçındağ’dan üretim, istihdam ve sektörün genel durumu hakkında bilgiler aldı. Çalışanlarla da görüşen Vali Çiçek, işlerinde kolaylık diledi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti