Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek Kaymakamlara “Asayişe dikkat” dedi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in başkanlığında “Kaymakamlar Toplantısı” gerçekleştirildi

 

Toplantıda ilçelerin genel asayiş durumu, pandemi süreci, Kısmi Kapanma Tedbirleri kapsamında yapılan denetimler, Kadın Kültür Kooperatiflerinin çalışmaları ve diğer konular görüşüldü.
Toplantıda öncelikle güvenlik ve asayiş konuları ele alındı. Vali Gökmen Çiçek, ilçelerde asayiş ve huzur ortamının bozulmaması, herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmemesi için daha dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek, bu konuda tedbirlerin gözden geçirilmesi ve gerekli durumlarda tedbirlerin artırılması talimatını verdi.
KADIN KÜLTÜR EVLERİ VE KOOPERATİFLER DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıda ayrıca Kadın Kültür Evlerinin genel durumu gözden geçirildi. Ayrıca Kadın Kültür Evlerinde işleyiş ve eğitimlerin geri dönüşleri değerlendirildi. Devam eden inşaat çalışmalarının son durumu da istişare edildi. Kadın Kooperatiflerinin de görüşüldüğü toplantıda üretimi yapılan ürünler, mevcut üretimlerdeki son durum, yapılacak diğer çalışmalar ve kooperatiflerin daha da aktifleştirilmesi konusunda neler yapılabileceği değerlendirildi.
Toplantıda pandemi süreci de ele alındı. Vali Gökmen Çiçek, salgın riskinin etkilerinin en aza indirilmesi ve vaka sayılarının tüm ilçelerde düşüşünün sağlanması noktasında gerek İçişleri Bakanlığının uyguladığı Kısmi Kapanma Tedbirleri gerekse İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararlarının titizlikle takip edilmesi noktasında uyarılarda bulundu.
Toplantıda ilçelerdeki diğer konular hususunda da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti