Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Güner’den “Fadiş” kursuna sürpriz ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali Güner'den “Fadiş” kursuna sürpriz ziyaret

Vali Hakan Yusuf Güner, Haydarlı Fadiş Bebek yapım kursunda incelemede bulundu

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Haydarlı Beldesi’nde yöreyle özdeşleşmiş olan ve yöre insanlarına gelir kaynağı sağlayan, ayrıca kişilerin kendilerini geliştirmelerine vesile olan Dinar Haydarlı Fadiş Bebek yapım kursunu ziyaret etti.
Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekileri kurs binasının önünde Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel ve belde halkı karşıladı.
Daha sonra İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından organize edilen meslek edindirme kursları kapsamında İŞKUR, Halk Eğitimi ve Belediye Başkanlığı işbirliğince folklorik bebek yapım kursunun yapıldığı yeri inceleyen Vali Güner, Dinar Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Sevda Arslan ve kursiyerlerden bebek yapımı konusunda bilgiler aldı.
Yapılan bebeklerin daha çok talep görmesi ve ilçe halkına daha çok katkı sağlaması için bazı önerilerde bulunan Vali Güner, kursiyerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Güner’e kursiyerler tarafından yöresel kıyafetler giydirilen Dinar Haydarlı Fadiş Bebek hediye edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti