Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz 1 Mayıs’ı kutladı

Vali Mustafa Tutulmaz, emeklerinden

Vali Mustafa Tutulmaz, emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ülkenin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan, işçi ve emekçilerin dostluk, birlik ve beraberliğinin simgesi olarak kutladığı bayram 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün zor ve sıkıntılı günlerden geçilen bu dönemde toplumda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliği pekiştirmesini diledi.
“ÇALIŞMA HAYATINDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI”
Huzur ve istikrarın yegâne şartlarından birisinin çalışan ve üreten kesimin taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması olduğunu belirten Vali Tutulmaz, “İşçi ve emekçinin emeğinin karşılığını hak ettiği şekilde alabilmesi huzur ve istikrarın şartlarındandır. Bu çerçevede çalışma hayatında en ileri standartlara ulaşabilmek için son dönemde önemli adımlar atılmaktadır. İçinde bulunduğumuz bu zor ve sabır gerektiren dönemde de sağduyuyu koruyarak, karşılıklı anlayış, uzlaşma ve diyalog içerisinde hareket ederek, dile getirilen tüm sorunların üstesinden geleceğimiz kanaatindeyim. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması işçi ve emekçi kardeşlerimizin beden, kol ve beyin gücünü ortaya koyarak verdikleri fedakârca hizmetle mümkün olmaktadır. Bizler işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine inanan bir kültüre sahip bireyleriz. Bu çerçevede devletimiz işçilerimize her şartta ve koşulda destek vermiş ve vermeye de devam etmektedir.” dedi.
“1 MAYIS EMEK DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Emeğin, alın terinin, çalışmanın, azmin ve iş ahlakının olduğu yerde toplumsal huzur, sosyal barış, büyüme, gelişme ve gelecek olduğunu kaydeden Tutulmaz, “Devletimizin desteği, çalışanımızın emeğiyle şehrimiz de ülkemiz de daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz her zamankinden daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır. Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında sağlık, başarı ve huzur dolu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti