Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yardımcılarında değişiklik

Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç

Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın kadın yardımcı sayısı ikiye çıktı. Geçtiğimiz yıl Kübra Teymur, Vali Yiğitbaşı’nın yardımcısı olarak atanmıştı. Bugün ise Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarında Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı.

BETÜL BÜYÜKKILIÇ KİMDİR?

1990 yılında Yalova’da doğdu. 2007 yılında Yalova Anadolu Öğretmen Lisesinden, 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Temmuz 2017’de Kocaeli Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giriş yaptı. İl Merkezi stajının ardından, Bursa-Mudanya ve Denizli-Tavas ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla; Çankırı-Kurşunlu ve Malatya-Akçadağ ilçelerinde görev yaptı. Ankara’da mülkiye başmüfettişi refakatindeki stajının sonrasında yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’nin Manchester şehrinde 8 ay süreyle dil eğitimi aldı.

Bolu-Mengen ve Bayburt-Demirözü Kaymakamlıklarının ardından Cumhurbaşkanlığının 11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı kararıyla Pınarhisar Kaymakamlığına atandı. 24 Ağustos 2023 itibariyle Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atanan Büyükkılıç, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

2 VALİ YARDIMCISI GİTTİ

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Niğde Vali Yardımcısı olarak atandı.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Muğla Marmaris Kaymakamı olarak atandı.

2 VALİ YARDIMCISI GELDİ

Kırklareli Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı.

Görevlendirme ile Afyon’da görev yapan Aydın Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı olarak atandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti