Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yardımcısı Kaya, tarihi lisede öğrencilerle bir araya geldi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya Afyon Lisesi’ni ziyaret etti

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Afyon Lisesi’ni ziyaret ettiler. 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Şube Müdürü Murat Diktaş Afyon Lisesi’ni ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
Vali Yardımcısı Kaya ve Yalçın, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun tedbirleri alan okul da sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiler. Kaya ve Yalçın, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilediler.
Daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle öğretmenler odasında bir araya gelen Vali Yardımcısı Kaya, öğretmenlerle sohbet edip yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. İl Müdürü Yalçın, okulun yeni eğitim-öğretim yılı için yaptıkları hazırlıklar ve okul içerisinde Kovid -19 salgınına yönelik alınan tedbirler ve hassasiyetleri için teşekkür etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti