Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, Afyon’un Başarılarını Anlatacak

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 9 Haziran Pazar günü akşam Diyanet TV ekranlarından yayınlanacak olan “Ülkem İçin Ben de Varım” programında Afyon’un başarılarını anlatacak.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

2022-2023 eğitim öğretim yılı TÜBİTAK 2204-A yarışmasında Hattat Ahmet Karahisari Anadolu Lisesinin geliştirdiği “Serbest Düşme ve Yatay Atış Konularının Anlatımında Kullanılacak, Eğitim Amaçlı İnsansız Hava Aracı Tasarımı (E-İha)” projesinin bölge finallerinde aldığı birincilik ülke çapında ses getirdi. Okulun projeler alanındaki büyük başarısı ulusal basının dikkatini çekti. Diyanet TV’de yayınlanan “Ülkem İçin Ben de Varım” program ekibi final bölümünün çekimleri için okula geldi.

Vali Yiğitbaşı, Afyon’un Başarılarını Anlatacak

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu çekimleri için şehirde bulunan Diyanet TV “Ülkem İçin Ben de Varım” programına verdiği röportajda şehrin eğitimde yükselen başarı grafiği ve imam hatip liseleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 9 Haziran Pazar Günü saat 20.30’da Diyanet TV ekranlarından yayınlanacak olan “Ülkem İçin Ben de Varım” programının bu bölümünün konusu Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin akademik alandaki başarıları, TÜBİTAK 2204 Bölge finallerindeki dereceleri, TEKNOFEST alanındaki başarıları ve sosyal kültürel alandaki başarıları olacak.

Vali Yiğitbaşı, Afyon’un Başarılarını Anlatacak Vali Yiğitbaşı, Afyon’un Başarılarını Anlatacak