Vali Yiğitbaşı, Göce Köttüsü Yoğurdu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, gençlerle birlikte Afyonkarahisar Olgunlaşma Enstitüsü'nde yöresel tescilli lezzetlerden biri olan Göce Köttüsü yoğurdu.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcısı Bedir Deveci, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ile birlikte Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi bünyesinde kalan gençlerle Afyonkarahisar Olgunlaşma Enstitüsü Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesi’nde bir araya geldi.

Vali Yiğitbaşı, Göce Köttüsü Yoğurdu

Afyonkarahisar Olgunlaşma Enstitüsü Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesi’nde şehrin tescilli yöresel lezzeti Göce (Köttüsü) Köftesi’ni Vali Yiğitbaşı ve katılımcı müdürler birlikte yoğurdular. Köfte hazırlanırken Vali Yiğitbaşı ve beraberindekiler gençlerle birlikte sohbet ettiler.

Vali Yiğitbaşı, Göce Köttüsü Yoğurdu

Programın devamında Halk Eğitimi Merkezi Satış Ofisi ile VagonAfyon ziyaret edilerek burada yürütülen çalışmalar yerinde incelendi. Vali Yiğitbaşı, üretilen ürünler ve yapılan faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı; el emeği ürünlerin ekonomiye ve istihdama sağladığı katkının önemine dikkat çekti.

Vali Yiğitbaşı, Göce Köttüsü Yoğurdu

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme