Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, köylülerin taleplerini karşılıksız bırakmadı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Karapınar ve Karakışla köy sakinlerinin selektör makinesi taleplerini karşılıksız bırakmadı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, göreve geldiği günden bugüne vatandaşlardan gelen tüm talepleri devletin imkânları çerçevesinde çözüme kavuşturmaya gayret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın, Sultandağı ilçesinde köy sakinlerinin yüzünü güldürdüğü bildirildi.

Açıklamada, Sultandağı ilçesi Karakışla köyü ile Karapınar köy sakinlerinin Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’ndan köy ziyaretleri kapsamında selektör makinesi talebinde bulundukları hatırlatılarak, “Özellikle çiftçilerin hububat, bakliyat elemek için kullandıkları selektör makinesi talebini olumlu karşılayan Vali Yiğitbaşı, 2 adet makineyi temin ederek Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek aracılığıyla köy sakinlerine ulaştırdı. Çiftçilikle uğraşan köy sakinlerinin önemli bir ihtiyacını gideren selektör makinesine kavuşan Karapınar ve Karakışla köyü sakinleri Vali Yiğitbaşı’na çektikleri video kaydı ile çok mutlu olduklarını ileterek, teşekkür ettiler.” denildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti