Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, Lale Pide’yi Neden Ziyaret Etti?

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 17 yıldır Ramazan ayında ücretsiz iftar hizmeti sunan Lale Pide’yi ziyaret ederek teşekkür etti

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İmaret Camii bahçesindeki programının ardından Kurtuluş Caddesi’ndeki Lale Pide’yi ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, işletme sahibi Mehmet Arpacıoğlu ile sohbet ederek Ramazan ayındaki iftar hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.  Mehmet Arpacıoğlu’nun 90 yaşındaki annesi Niyase Arpacıoğlu ile de bir süre sohbet eden Vali Yiğitbaşı, Lale Pide personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Yiğitbaşı, Lale Pide’yi ziyaretinde “Benim uzun zamandır aklımdaydı. Şehrimizde sizler gibi hayır sahibi esnafımızın olması çok değerli, çok kıymetli. Ramazan ayında ben gelmek ve size teşekkürlerimi iletmek istiyordum. Öğrendik ki 17 yıldır siz burada Allah rızası için, hiç kimseyi ayırt etmeden vatandaşlarımıza ücretsiz iftar veriyorsunuz.  Rabbim bereketini versin. Sizler gibi hayırsever esnafımızın, insanlarımızın, gönlü geniş, cömert insanlarımızın sayısını artırsın” dedi.

Vali Yiğitbaşı, Lale Pide’yi Neden Ziyaret Etti

ÇATIŞMAYA VE NEFRET SÖYLEMİNE DEĞİL, İYİLİKLERE İHTİYAÇ VAR

Vali Yiğitbaşı, konuşmasında şu çarpıcı vurguları yaptı:

“Ülkemizin nefrete değil, nefret söylemine, arayı bozacak şekilde, olumsuz algıları çoğaltmaya değil; iyilikleri, hayrı, güzellikleri teşvik etmeye, çoğaltmaya ihtiyacı var. Ben gayretleriniz için tebrik ediyorum. Bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerim adına sizlere teşekkür ediyorum.  Şuna da inanıyorum, bence sizler gibi çok insan var. Ne yazık ki kötülük ve çatışma insanların biraz daha fazla ilgisini çekiyor. İnsanoğlu biraz çatışmadan ve olumsuzluktan merak duygusuyla besleniyor. Onun için biz iyilik haberlerini değil, kavgayı, gürültüyü, çatışmayı daha çok görüyoruz, okuyoruz. Ama bizim desteğimiz, gayretimiz hayır sahiplerinin, güzelliklerinin arkasında duran, onlara kol kanat geren insanlarla olacak. Ecrini Rabbimiz’den bekliyorsunuz, biz de şehrimizin yöneticileri olarak naçizane iyiliksever insanlarla gurur duyuyoruz.”

Vali Yiğitbaşı, Lale Pide’yi Neden Ziyaret Etti

 

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti