Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, Taşoluk’ta İncelemelerde Bulundu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, programları kapsamında Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinde ziyaretler gerçekleştirdi.  Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na ziyaretlerinde; Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar, Taşoluk Belde Belediye Başkanı Hüseyin Çalış eşlik etti.

Vali Yiğitbaşı, Taşoluk’ta İncelemelerde Bulundu

İlk olarak Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar’ı ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, daha sonra Taşoluk Belde Belediye Başkanı Hüseyin Çalış ile birlikte şampiyonlukları ile hem beldelerine hem de şehre büyük gurur yaşatan Taşoluk Belediyesi Güreş Takımının antrenmanlarını izledi.

Sporcuların genel durumu ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yiğitbaşı, sporcuların daha başarılı olması noktasında talepleri de dinledi.

“SPORDAN VAZGEÇMEYİN”

Bir süre takımın antrenmanlarını izleyen Vali Yiğitbaşı, performanslarıyla göz dolduran sporcu kızları tebrik etti. Vali Yiğitbaşı, güreş takımının başarılı sporcularından sporu asla bırakmamalarını, mücadeleden vazgeçmemelerini istedi. Afyonkarahisar’a çok sayıda şampiyonluk kazandıran güreş takımının başarılı sporcularından yapılacak olan Güreş Şampiyonasında da başarılı sonuçlar beklediğini ifade etti.

Vali Yiğitbaşı, Taşoluk’ta İncelemelerde Bulundu

17 KADIN EĞİTİM ALIYOR

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar, Taşoluk Belde Belediye Başkanı Hüseyin Çalış ile birlikte Taşoluk Beldesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ve 17 kadının hazır giyim konusunda dikiş eğitimi aldığı kursu ziyaret etti. Kadınların talepleri doğrultusunda açılan kursta kadınlar dikiş konusunda sıfırdan eğitim alan ve 3 gibi bir süreçte başarılı işler ortaya çıkaran kadınları kutlayan Vali Yiğitbaşı, emekleri ve gayretleri nedeniyle kadınları tebrik etti.

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar, Taşoluk Belde Belediye Başkanı Hüseyin Çalış ile birlikte bir diğer ziyaretini 2003 yılından bugüne arıcılık ve polen üzerine çalışmalar yürüten Akdi Polen firmasına gerçekleştirdi.

Vali Yiğitbaşı, Taşoluk’ta İncelemelerde Bulundu

Vali Yiğitbaşı, bal ihracatı yapan firmalara ürün tedarik eden, yılda yaklaşık 250 ton polen, 15 ton arı ekmeğini işleyen firma hakkında firma sahibi Murat Akdi’den bilgiler aldı.

 

Ziyarette Afyonkarahisar’a özgü ürün üretimi ve markalaşma çalışmaları ile haşhaş poleninin Coğrafi İşaret Tescili konusunda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.