Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı: Üretmekten Vazgeçmeyin

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Salar Beldesi’nde incelemelerde bulundu. Belde de kadınlarla bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, kadınların üretmekten ve emek vermekten vazgeçmemelerini istedi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

İlk olarak Salar Beldesi’nde yeni açılan Kadın Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, giyim, dikiş ve nakış kurslarında toplam 85 kadın kursiyerin eğitim aldığı Kadın Kültür Evinde incelemelerde bulundu.

Kadınların ürettiği el emeği ürünler hakkında bilgi alan Vali Yiğitbaşı, kursta verilen eğitimlerin ayrıntıları, kadınların katılım durumu, talep edilen diğer kurslar ve eğitimler konusunda kadınlarla sohbet etti. Vali Yiğitbaşı, birbirinden güzel işler ortaya çıkaran ve emek veren kadınlara teşekkür etti.

Vali Yiğitbaşı Üretmekten Vazgeçmeyin

Ardından beldede bulunan Salar Atatürk İlkokulu ve Salar İlkokulunu ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, sınıflarda incelemelerde bulundu. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden, gelecek hedeflerini dinleyen Vali Yiğitbaşı, çocuklardan bol bol kitap okumalarını ve hayalleri için çok çalışmalarını istedi.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Hayat Boyu Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında giyim ve nakış konusunda eğitim alan kadınları da kurslarında ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, yaklaşık 200 yıllık bir geleneğin ürünü olan ve hala kullanılan yöresel ürün başbezini de inceleyerek bilgi aldı. Kadınları tebrik eden Vali Yiğitbaşı, üretmekten ve emek vermekten vazgeçmemelerini istedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti