Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, Zeybek’e anaokulu için teşekkür etti

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten AFSÜ kampüsüne anaokulu kreş yapımı talebinde bulunan Milletvekili Ali Özkaya’nın
talebi doğrultusunda Zeybek’in sağlayacağı desteğe sağlıkçı eşi bir anne olarak teşekkür etti

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ
ALDIKLARI DUA MADDİ
KARŞILIKLA ÖLÇÜLEMEZ”
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, AFSÜ Sağlık Kompleksinin tamamlanmasıyla birlikte Eczacılık, Sağlık Bilimleri ve Diş Hekimliği Fakültelerinin eğitim ve idari amaçlı kullanılacak mekân ihtiyacının giderileceğini belirtti. Yiğitbaşı, “Aynı zamanda bu fakültelerimiz laboratuvar, konferans salonu ve amfi kütüphaneye kavuşacak. Bu vesileyle değerli doktorlarımıza, tıp fakültelerimizde geleceğin hekimlerini yetiştiren kıymetli hocalarımıza, tüm sağlık çalışanlarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sizler icra ettiğiniz bu meslek ile insan hayatına doğrudan dokunan, Rabbimizin o kişiye takdir ettiği hayatın kalitesini yükselten bir konumda bulunuyorsunuz. Bir sağlık çalışanı eşi olarak bunu yakından biliyorum. Hekimlerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanlarımızın işlerini iyi yaptıklarında hastalarından ve onların yakınlarından aldıkları dualar herhalde hiçbir maddi karşılıkla ölçülemez.” diye konuştu.
“TÜRKİYE SAĞLIK
HİZMETLERİNDE İDDİALI”
AFSÜ’nün Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden biri olacağını belirten Yiğitbaşı sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye’nin dünya çapında iddialı olduğu alanlardan biride hiç şüphesiz sağlık hizmetleridir. Bunu pandemi sürecinde de hep birlikte gördük. Bu başarının asıl sahipleri elbette ki doktordan hemşiresine, idari ve teknik personelden, hasta bakıcısına kadar tüm sağlık personelimizdir. Bu yüce mesleğin temsilcilerine olan gönül borcumuzu ancak onlara güvenli bir çalışma ortamı sağlayarak, hak ettikleri saygıyı göstererek ve beklentilerini karşılayarak ödeyebiliriz.Bugün temelini attığımız eğitim kompleksi de geleceğin sağlıkçılarını yetiştirecek olan üniversitemize ve öğrencilerimize en güzel hizmetlerden birisi olacaktır. 2020 Yılı başında AFSÜ’nün yüzde 100 sermayesi ile kurulan Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve şirketin çalışmalarıyla ortaya çıkan tescilli markası “AFLORA” ve Tıbbi Etil Alkol Üretim Tesisi ve bu alanda yürütülen çalışmalar üniversitemizi markalaşma yolunda hep bir adım öteye taşımaktadır. Kısa sürede şehrimizin bir markası olan AFSÜ inanıyorum ki ilerleyen süreçte değerini artıracak ve ülkemizin en saygın üniversitelerinden birisi olacaktır. Temelini attığımız eğitim kompleksinin hayırlı olmasını diliyor, Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın ifade ettiği gibi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e anaokulu yapımına katkıları için şimdiden teşekkür ediyorum.”
Yiğitbaşı, AFSÜ’de tedavi gören hastalar ve yakınlarıyla görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ömer Zilkif-Halaç Palyatif Bakım Merkezi ve Hastane Konuk Evi’ni de inceleyen ve bilgiler alan Yiğitbaşı, burada da hastalar ve yakınlarıyla görüştü.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi