Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali’den yardım istedi, sağlığına kavuştu

Bu haberin fotoğrafı yok
Vali'den yardım istedi, sağlığına kavuştu

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu,kendisinden göz protezi talebinde bulunan ve SSK, Emekli Sandığı, Bağ-kur gibi hiçbir sosyal güvenlik kurumuyla bağlantısı olmayan İbrahim Yavuz isimli vatandaşa, Vakıf aracılığıyla nakdi yardım yaparak sağlığına kavuşmasını sağladı

Ayni ve nakdi yardımların yanı sıra sağlık yardımlarına da önem veren SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, kendisinden yardım talebinde bulunan vatandaşların taleplerini de yerine getiriyor.
SOSYAL GÜVENCESİ YOK
Hiçbir sosyal güvencesi olmayan İbrahim Yavuz isimli vatandaş, gözlerinde yaşadığı sağlık problemi nedeniyle, Vali İrfan Balkanlıoğlu’ndan yardım istedi, ciddi derecede görme sıkıntısı yaşadığını ve enfeksiyon riski taşıyan gözü için protez takılması talebinde bulundu. Konuyu SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı’ya ileten ve konunun incelenerek yardımcı olunmasını isteyen Vali Balkanlıoğlu’nun talimatı üzerine İbrahim Yavuz isimli vatandaşın tek gözüne göz protezi taktırıldı.
VATANDAŞIN
SORUNU GİDERİLDİ
Şahsın göz protezi kullanamadığından dolayı ciddi göz enfeksiyonu ve intihapa neden olan gözünün sağlık taramasından geçirildikten sonra göz protezi takıldığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, vatandaşın artık ağrılarının ve sağlık sorununun giderildiğini söyledi.
Çok ağrı çektiğini ve sürekli intihap sorunu yaşadığını belirten vatandaş İbrahim Yavuz, SYD Vakfı imkânlarıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından kendisine göz protezi takılmasından çok mutlu olduğunu söyledi. Yavuz, yardım talebini geri çevirmeyen ve kendisiyle yakından ilgilenen Vali İrfan Balkanlıoğlu’na çok teşekkür ettiğini söyledi.
Yavuz, göz protezi takıldıktan sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını da ziyaret ederek Vakıf Müdürü Süleyman Arı ve kendisiyle yakından ilgilenen personellere teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti