Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali’nin hızına yetişilmiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın
Vali'nin hızına yetişilmiyor

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın il genelindeki ziyaret ve incelemeleri sürüyor.
Emirdağ ilçesine bağlı Yüreğil köyüne ziyaret bulunan Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Yüreğil Köyü ziyareti sırasında Yüreğil İlkokulunu da ziyaret eden Vali Tutulmaz, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Tutulmaz, öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsederek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
DENETLEMELERDE BULUNDU
Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz, Gömü Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Hakkı Tekin’den beldede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Gömü Beldesini ziyareti sırasında Gömü kavşağında görev yapan emniyet ve jandarma ekiplerini denetleyen Vali Tutulmaz, yapılan çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgiler alarak ekiplere çalışmalarında başarılar diledi. Vali Mustafa Tutulmaz, Gömü Beldesinde bulunan Gömü Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunda denetlemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı, hasta vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
İLÇE MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI
Emirdağ ilçe ziyareti kapsamında Emirdağ Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret sırasında İlçe Müdürleri ile toplantı yaptı. Vali Tutulmaz, Emirdağ ilçesindeki programları sırasında esnafları ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.


HUZUREVİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
Vali Mustafa Tutulmaz, Emirdağ ilçe ziyareti kapsamında Emirdağ İlçesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra Emirdağ Huzurevini ziyaret eden Vali Tutulmaz, Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Emirdağ Huzurevi ziyaretinde Vali Tutulmaz, Huzurevi sakinlerinin yapmış oldukları el işi çalışmalarını inceledi.
Afyonkarahisar-Ankara yolu üzerinde bulunan Karayolları Köroğlu Bakımevinde incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz kış için alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde inşaatı devam eden ve İscehisar-Seydiler Kasabası yakınlarındaki Anadolu Açık Hava Müzesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz yetkililerden bilgiler aldı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti