Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş Diyor Ki; Diş Hastanesi Muamması

Afyon Diş Hastanesi’nin Genel

Afyon Diş Hastanesi’nin Genel Diş Hekimi sayısı (kendi internet sayfasına göre) neredeyse 50 kişi. Yani 50 tane doktor, diş hekimi var. Gelvelakin bu 50 kişinin içinde 1 tanesi Endodonti uzmanı. Diş tedavisinde asıl işi yapacak 1 kişi var.
Dişiniz dolgu olacak, doğru düzgün bakılmıyor, elinize bir kağıt tutuşturuluyor ‘’Endodonti Uzmanına görün’’, Kanal tedavisi yapılacak, ben yapamam, endodontiye görün’’, protez yapılacak endodontiye görün’’
Günahını almayalım ama neredeyse tüm doktorlar 1 kişiye yönlendiriyor, haliyle ona da sıra bulamıyoruz. Madem bu kadar uzman değilsiniz orada ne işiniz var, göreviniz sadece ağrı kesici yazmak, çürüyen dişi çekmek mi? Aylardır şahit olduğumuz manzara bu. Gerçi Diş Hastanesi bu haldeyken bile 15 günden önce randevu vermiyor. Endodonti uzmanı hiç randevu vermiyor. Vatandaş özel kliniklere gitsin der gibi bir tavır var. Paranız varsa gidersiniz olmayan ne yapsın.
AFSÜ Diş Hastanesi’nde randevu bulmak ayrı bir dert. Orada da 2 uzman var, sıra bulmak ne mümkün.
Afyon Kamu Hastaneleri Birliği bu duruma ne der, vaziyeti görmüyor mu? Sayın milletvekillerimiz şu vatandaşın çilesiyle ilgilenmezler mi? Görünen o ki vatandaş 50 doktorun hizmet verdiği yerde 1 kişiye mahkum bırakılıyor. Bari tümden kapatın diş hastanesini özel polikliniklere yönlendirin…
(Mağdur vatandaş)

 

Gazeteniz Kocatepe, Afyonkarahisarlıların beğendikleri ve eleştirdikleri, geliştirmeyi istedikleri her konu hakkında, sütunlarını vatandaşlara açıyor. Vatandaşların çekip kocatepegazetesi@hotmail.com elektronik posta adresine gönderdikleri fotoğraflar, ya da yorumlar ister imzalı, ister imzasız, kendi ifadeleriyle birlikte yayınlanacak. BEKLİYORUZ… (Elbette Basın Ahlak kuralları kapsamında)