Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veli Öğretmen Görüşmesinde Online Randevu Dönemi Başlıyor

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, şehirde bir ilke imza atarak veli- öğretmen görüşmelerinin düzenli bir şekilde yapılabilmesi için “Online Veli Randevu Sistemine” (ÖVRS) geçileceğini açıkladı. Uygulama 18 Aralık 2023 tarihinde pilot okullarda başlayacak.

İl Milli Eğitim Müdürü

Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS) Bilgilendirme Toplantısı; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında il merkezindeki 13 pilot okulun idarecileri ve Şube Müdürü Hayati Duman’ın katılımıyla yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar’daki tüm okulların kullanımına açılacak olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS) sayesinde velilerin, öğretmenlerle görüşmelerini organize edebileceklerini belirtti. Sünnetci, “Öğretmenlerimiz tarafından velilerimize ulaştırılacak olan link ile velilerimiz öğretmenin müsait olduğu gün ve saatlerde randevu alabileceklerdir. Alınan randevular hem velilerimize hem de öğretmenlerimize SMS veya mail yoluyla iletilecektir. Pilot okullarımızda 18 Aralık 2023 tarihi itibari ile hayata geçirilecek olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS)  ilerleyen günlerde tüm il genelinde uygulanmaya başlanacaktır.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti