Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veliler Kitap Okuma Yarışmasına Yoğun İlgi Gösterdi

Şehit Murat Saraç İlkokulu’nda velilere yönelik kitap okuma yarışması düzenlendi. Okunan kitapla ilgili sınav şeklinde yapılan yarışmaya veliler yoğun ilgi gösterdi.

Şehit Murat Saraç İlkokulu’nda

Şehit Murat Saraç İlkokul Müdürü İsa Urhanoğlu,  öğrenci velilerine yönelik kitap okuma yarışması sınavı düzenlediklerini açıkladı.

Kitap okuma yarışması için belirlenen ve Haluk Yavuzer’e ait olan Çocuk Eğitimi El Kitabı kapsamında hazırlanan sınava ilgi gördü. Okul Müdürü Urhanoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çocuk eğitimi açısından başucu kitabı niteliğinde olan ve velilerimiz için yol gösterici bir rehber olabileceğini düşündüğümüz  ‘Çocuk Eğitimi-El Kitabı’ ile aile tutumları üzerinde olumlu bir etki yaratmayı hedefliyoruz. Geleceğin aydınlık yüzü olan öğrencilerimiz için faydalı sonuçlarının olmasını temenni ediyoruz. Aynı zamanda kitap okuma etkinliğinde görev alan meslektaşlarım başta olmak üzere etkinliğe katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Sınava katılan velilerimiz sınav sonuçlarını aday numaraları ile birlikte okul web sitesinden öğrenebilecekler. Sınav sonucuna göre ilk üç veli okul yönetimi tarafından ödüllendirilecek.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti