Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veysel Eroğlu, “aday değilim” – Kocatepe Gazetesi

Veysel Eroğlu, “aday değilim” – Kocatepe Gazetesi
Veysel Eroğlu, "aday değilim"

Bayat İlçesi’nde açılış ve bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, tören sonrası Bayatlı bir vatandaşın “İstanbul büyükşehir başkan adayı senmişsin. Çok gurur duyarız” sözleri üzerine “Yok ben aday değilim” diyerek cevap verdi

Bayramlaşma programı çerçevesinde dün Bayat İlçesinde düzenlenen bayramlaşma, temel atma ve açılış törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, yaklaşık 16 milyon TL’ye mal olan 16 tesisin temel atma ve açılışını gerçekleştirdi. Bayat İlçe meydanında gerçekleştirilen törene Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Bayat ilçe Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞTA AFYONKARAHİSAR OLMAK ÜZERE BÜTÜN TOPRAKLARI SULAYACAĞIZ
AK Parti iktidarı ile Türkiye’de önemli hizmetlerin hayata geçtiğini söyleyen Eroğlu, yatırımların aratarak devam edeceğini söyledi. Ülke genelinde 18 milyon dekar alanı sulamaya açtıklarını vurgulayan Eroğlu, “Gelecekte gıda sektörü dünyada bugün olduğundan çok daha önemli bir yere sahip olacak. Bizim için ziraat çok önemli bu topraklar iyi işlendiği zaman suyla sulandığı zaman verim artıyor. 300-400 TL çiftçimizin cebine daha fazla para giriyor. Ayrıca şuuda ifade edeyim yakın bir gelecekte dünyada ki en önemli sektör gıda güvenliği ve gıda arzı olacak. O bakımdan bir Türkiye’yi gıda üretilen ve gıda ihraç eden bir ülke haline getireceğiz. Bakın göreceksiniz gıda çok daha önemli bir hale gelecek. 20 30 yıl sonra uzun değil. Bu yüzden biz bütün Türkiye’nin bütün topraklarını başta Afyonkarahisar olmak üzere sulayacağız, suluyoruz Allah’a şükür” dedi.
BAŞKAN ÇOBAN’DAN
BİLGİSAYAR HEDİYESİ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Bayat İlçesi’ne bir sürpriz yaptığı törende Başkan Çoban’ın hazırlattığı tenis masası ve bilgisayarı ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi’ne hediye eden Bakan Eroğlu, Bilgisayarı okul adına Kaymakam Bedirhan İmamoğlu’na teslim etti. Çok büyük olduğu için tenis masasını kaldıramayacağını kaydeden Eroğlu, teniste iddiasını ortaya koydu. Eroğlu, Bayat ilçesine İmam Hatip Lisesi yaptıran Ali Özakman ve oğlu Kadir Özakman’a teşekkür plaketi verdi. Törenin sonunda Bakan Eroğlu, protokol üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan ve temeli atılan 16 tesisin kurdelesini kesti.
ADAY DEĞİLİM
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Bakan Veysel Erolğu, fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmedi. Bu sırada yanına gelen bir Bayatlı vatandaş, “Sayın Bakanım Akit Gazetesi’nde okudum. Siz İstanbul Büşükşehir Belediyesi’ne Belediye Başkan Adayı olacakmışsınız. Oraya başkan olursanız çok gurur duyarız. İstanbul’u bir siz toplarsınız” dedi. Bunun üzerine vatandaşa tebessüm eden Eroğlu vatandaşa dönerek, “Yok ben aday değilim.” diye cevap vererek makam aracına yöneldi. İmam Hatip Lisesi inşaatını da gezen Eroğlu, daha sonra Ankara’ya hareket etti. Eroğlu bugün Bakanlar Kurulu Toplantısı’na katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)