Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanımız en az yüzde 52 ile tekrar Cumhurbaşkanı olacak

VİDEOYU PAYLAŞ

Karahisar TV ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Milletvekili aday adaylarını ağırlamaya devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı tecrübeli siyasetçi Mahmut Emin Birliktir Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in sorularına cevap verdi.
Afyonkarahisar siyasetinin güçlü isimlerinden olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mahmut Emin Birliktir Seçime Doğru programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in konuğu oldu. 26 yıl Madeni Sanatkarlar Oda Başkanlığı, 27 yıldır Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, 13 yıl Tüm Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanlığı, 10 yıl Belediye Başkan Vekilliği, Meclis üyeliği, Trafik Komisyon Başkanlığı, Kent Konseyi Başkanlığı gibi çeşitli alanlarda başkanlıklar yapan Mahmut Emin Birliktir tüm sorulara içtenlikle cevap vererek neden aday adayı olduğunu açıkladı.
ESNAF İSTEDİ BİZDE ADAY OLDUK
Siyasete nasıl ve nereden başladığını anlatan Birliktir, “Çok geçmişe gitmeyelim. Böyle bir şeyimiz yoktu. Bizim esnaf teşkilatları başta Odalar Birliği başkanımız olmak üzere bütün oda başkanları esnaf kefalet kooperatif başkanları bölge Birliği Başkanı falan bunlar kendi aralarında konuştular. Geçen hafta salı gününden itibaren Ankara’daydım. Bizim kendi Merkez birliğimizin Kongresi vardı. Biliyorsunuz orada da benim bölgede başkan vekilliğim var hem de Ankara delegesiyim. Oradan dönüşte de buraya bir uğra dediler odanın birisinde toplanmışlar. Oradan başladı. Dediler ki ‘Uzun zamandır esnaf temsilcimiz yok. Esnafın sıkıntılarını anlatacak bizim peşimizden koşacak birisi yok’ Evet AK Parti hükümeti döneminde gerçekten çok büyük sorunlar çözüldü ama bürokratların yanlış yönlendirilmesi neticesinde bazı yasalar da yanlışlıkla çıktı. Bana, ‘Başkan milletvekili adayı olarak teşkilatlarımızın böyle bir düşüncesi var’ dediler oradan başladı. Esnaf istedi bizde aday olduk diyebiliriz”
ŞEKER FABRİKASINDA ÇALIŞTIM
Kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Aday Adayı Birliktir, “1962 Nisan doğumluyum. Afyon Merkez’de doğdum Afyon’dan da hiç ayrılmadım. Liseyide Mehmet Emin Güzbey kardeşimle beraber okuduk Afyon Ticaret Lisesinde şimdi Ahi Evran olmuşb Daha sonra liseden sonra o dönemde biliyorsunuz terör de çoktu Selçuk Üniversitesi’ni kazandık. Ama tabii kolay değil de o yıllar bir de yokluk da vardı. Şeker Fabrikasını sınavına girdim. 1979’da Şeker Fabrikasının arkasında pancar muhasebe servisinde 3 sene çalıştıktan sonra Askere gittim. Askerden geldim zaten bizim baba mesleği Matbaacılık. 1984 yılında matbaayı açtık o günden bugüne matbaacılık devam ediyor. Bu arada tabii gazete sizin de sektörünüze girdik gazetecilik yaptık. Radyolar aldık falan ama gazetecilik çok zor zanaat. Beceremedik yani gazeteciliği 5-15 sene sonra gazetecilikten çıktık. Evliyim Allah 3 tane evlat bağışladı iki oğlan bir kız bağışladı. Şu anda dörtte torun bağışladı Allah cümlemize nasip etsin”
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/cumhurbaskanimiz-en-az-yuzde-52-ile-tekrar-cumhurbaskani-olacak/

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti