Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazinolar bölgesine MOBESE talebi bütçe dönemi değerlendirilecek

VİDEOYU PAYLAŞ

Sultandağı Gazinolar Bölgesinde ihtiyaç duyulan MOBESE Kamera Sistemi bütçe döneminde ele alınacak

 

İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı toplantılarının 3. birleşimi dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.
SERMAYE ARTIRIMINA RET
Toplantı gündemin 14. maddesiyle devam etti. İl Özel İdaresi’nin yüzde 0,06 hissedarı olduğu Bolgiysan A.Ş.’nin şirket sermayesinin 4 milyon TL’den 7 milyon 520 bin TL’ye arttırılmasını uygun görmeyen aynı yöndeki komisyon raporları oy birliğiyle kabul edildi. İl Özel İdaresi Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2019 yılı yatırım programında bulunup yapımı gerçekleştirilemeyecek işlerin, 2019 yılı yatırım programından çıkartılması ve yapılması gereken işlerin de 2019 yılı yatırım programına eklenmesine karar verildi.
MOBESE BÜTÇE DÖNEMİNDE DEĞERLENDİRİLECEK
Çay Cumhuriyet Başsavcılığının yargı çevresinde bulunan Sultandağı Gazinolar bölgesinde MOBESE kamera sisteminin olmaması nedeniyle işlenen suçlarda fail ve faillerin tespitinde güçlükler yaşandığı gerekçesiyle bölgeye MOBESE kamera sistemi kurulması talebi bütçe döneminde değerlendirilecek. 2019 yılı Mali Bütçesi Gider Bütçesi ile İl Sağlık Müdürlüğü’ne Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne loporoskopi cihaz alımı için ayrılan 300 bin TL ödeneğin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi perfüzyon pompası ve infüzyon pompası alımında kullanılmak üzere talep edilen tahsis değişikliğine karar verildi.
ÖDENEK DEĞİŞİKLİĞİ OY ÇOKLUĞUYLA KABUL
Merkez Çakırköy, Köpürülü Kızıldağ, Dazkırı, Kızılören Yüreğil, Dinar Yeşilhöyük, Yıprak, Sinanpaşa Kılıçaslan, İhsaniye Beyköy, Şuhut Mahmut Köyü, İsçehisar Çalışlar, Bayat Derbent, ile Sultandağı Kırca sağlık evlerinin bakım onarım ve mantolama işleri için tahsis edilen ödeneğin, Bayat Entegre Hastanesi ile Sinanpaşa Kırka, Çobanlar Kocaöz, ve Sandıklı Kusura Sağlık Evleri’nin bakım ve onarımında kullanılmak üzere tahsis değişikliği talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Meclisin Eylül ayı toplantısı 4. toplantısı bugün sabah saat 10:30’da yapılacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti