Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti halk tarafından teveccühle karşılandı

VİDEOYU PAYLAŞ

Gazeteciler Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’nin konuğu olan İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’a herkesin merak ettiği sorulara tek tek cevap verdi. 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde İYİ Parti olarak Afyonkarahisar’da büyük bir başarıya imza atacaklarına inandıklarını söyleyen Avukat Olgun, “İYİ Parti halk tarafından teveccühle karşılandı. Biz herkese hitap ediyoruz”
Kocatepe, Türkeli, Odak ve Anahaber gazetelerinde aynı anda yayınlanan Seçime Doğu röportajlarının ilk konuğu olan Av Hakan Şeref Olgun gazeteciler Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi’nin sorularını yanıtladı. Olgun hakkında merak edilen tüm sorular soruldu. Her ne kadar bazılarında top çevirse de genelde tüm sorular cevaplandı.
Mehmet Emiz Güzbey: Siz depremden sonra 3 kez deprem bölgesine gittiğinizi söylediniz. Elbette televizyondan seyretmekle yerinde görmek aynı değil. Kayseri’ye geldim depremden sonra 3 gün uyuyamadım diyorsunuz. Deprem bölgesini gezerken sizden birisi bir talepte bulunmuş nedir bu talep?
Hakan Şeref Olgun: Depremin beşinci günü biz Hatay’a gittiğimizde bir avukat hanımın daha önce Ankara’da bir davada görüşmüştük. Aklıma o geldi. Dedim bir arayayım bakalım. Telefonu açtı, yeğenlerini kaybetmiş, abisini, eşini kaybetmiş, dayısını, yengesini kaybetmiş. Yapabileceğim bir şey var mı? Dedim. Birçok yakınını kaybetmiş, biz yaşıyoruz ama nasıl yaşıyoruz bilmiyorum bir köye sığındık ama başımızı sokacak bir yerimiz yok. Bize bir konteynır lazım bulabilirseniz seviniriz dedi. 24 kilometre çok yakın görünüyor ama saat olarak 4-5 saat gösteriyor. Yollar göçmüş ulaşmamız imkansız. Derhal bir çözüm bulmak için sormaya başladık. Benim bir müvekkilim vardı onu aradım İskenderun’da birisi var gidin selamımı söyleyin dedi. Muhammet Mısırlıoğlu başkanımla derhal oradan temin ettik ve ertesi gün gidip teslim ettik. O an var ya anlatamam çok mutlu oldum.
Ertuğrul Sevim: İyi Partiyi bir merkez partisi olarak konumladınız. İYİ Parti, MHP’den ayrılan Ülkücü hareketin önde gelen isimleri tarafından kurulmuş bir parti. AK Parti’yi İYİ Partinin yeneceğini söylüyorsunuz.
Hakan Şeref Olgun: Ben Ülkücülüğün hiçbir siyasi partinin tekelinde olduğuna inanmıyorum. Ülkücülük, ülkücülüğün gerekli esasları, normalde görüş olarak dünya görüşü olarak yatkın her insanın takip ettiği ilkelerdir. Başbuğumuzun söylediği söz herkes için geçerlidir. Ülkücülükte çocukluğumuz da ki eğitim yıllarında herkes hayatında yaşamıştır. Ben daha sonra avukat olduktan sonra Anavatan Partisi’nde de siyaset yaptım. Merkez partisinden kastım Anavatan Partisini neden benimsedim, o zaman dört eğilim iddiası vardı Sayın Özal’ın. Ben toplumdan yana olduğum için kendimi Anavatan Partisini konumlandırdım. Bu sebeple bizim İYİ Partimiz tabi ki MHP’den ayrılan arkadaşlarımızca kurulan bir parti ama geldiğimiz an itibarı ile zaten geçen seçimdeki aldığı oya bakarsanız MHP’nin aldığı oyu ikiye katladı.
Ertuğrul Sevim: Siz kendinizi ülkücü olarak görüyor musunuz?
Hakan Şeref Olgun: Tabi ki ben bu memlekete hizmet edecek milli manevi görüşlerin hepsine sahip bir insanım. Eğer Ülkücüyü bir şeyle konumlandırıyorsanız, istediğiniz Ülkücüyle de tartışırım yani aksi bir görüşü olan varsa. Bunu tek bir şeyle sınıflandırmaya gerek yok. Çünkü bu memlekete hizmet, bu memleketin milli değerleri, manevi değerleri bence her Türk insanın kabul etmesi gereken bir şey.
Mehmet Emin Güzbey: Siz kendinizi ne olarak tanımlıyorsunuz? Ülkücü olarak mı? Kemalist olarak mı?
Hakan Şeref Olgun: Milli, manevi değerlerine bağlı, Atatürkçü, Milliyetçi, Türk insanının milli manevi değerlerini sunan liberal, hukuku Savunan bir insanım.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/iyi-parti-halk-tarafindan-teveccuhle-karsilandi/
#hakanşerefolgun, #iyiparti, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi, @iyiparti

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti