Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yabancı dil, iletişimin temel taşlarından

Bu haberin fotoğrafı yok
Yabancı dil, iletişimin temel taşlarından

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.
Hatice Çiçek, yabancı dilin iletişimin temel taşlarından olduğunu söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu yabancı dil eğitimi alan öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenledi.
Toplantıda bir konuşma yapan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hatice Çiçek çağdaş üniversitelerin en önemli hedefinin, öğrencilerini hayata donanımlı olarak hazırlamak olduğunu söyledi. Çiçek, “Bu donanım içinde alan bilgisinin yanı sıra en az bir yabancı dile sahip olma ve onu etkin bir şekilde kullanma bilgi ve becerisi ilk sıralarda yer almaktadır. Yabancı dil, küreselleşen dünyamızda iletişimin temel taşlarından olup, özellikle mesleki kariyer planlamasında vazgeçilmezdir. Günlük konuşma dilinin yanında uzmanlık dili de iş hayatında büyük önem taşımaktadır” dedi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise üniversitede YÖK destekli 2 dil laboratuvarı olduğunu belirterek, “2011 yılının sonunda düzenlettiğimiz YÖK destekli iki dil laboratuvarımız da var. Bazı ihtiyaçları da giderek halledeceğiz. Bu çalışmalar, bu eğitim süreçleri kaldığı yerden hızla, istenilen düzeyde devam edecek” dedi.
AKÜ yönetimi olarak öğrencilerin temel ihtiyaçlarını belirli bir düzeyde tamamladıklarını ifade eden Solak, “Kütüphane ile ilgili ne tür istekleriniz varsa, lütfen okul müdürümüze ve ilgili hocalarımıza iletin” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti