Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağ kuyruğuyla ilgisi yok

Yağ kuyruğuyla ilgisi yok

Afyonkarahisar’da Ambaryolu Caddesi üzerinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait market önünde ucuz yağ alabilmek için kuyrukta bekleyen 76 yaşındaki bir vatandaşın kalp krizi geçirdiğine yönelik yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz yetkililer, konunun yağ kuyruğu ile ilgisinin bulunmadığını bildirdiler. Cumartesi günü saat 17.30 sularında Ambaryolu Caddesi üzerinde meydana geldiği belirtilen olayda Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait market önündeki kuyrukta bekleyen ve ismi öğrenilemeyen 76 yaşındaki bir şahsın bir anda fenalaşıp yere düştüğü dile getirilmişti.

YOLDA YÜRÜRKEN FENALAŞMIŞ

Bu olayın yağ kuyruğu ile bir ilgisinin bulunmadığını belirten yetkililer, “Bahsi geçen olayda kalp krizi geçiren bir vatandaşımızın olduğu doğrudur. Ancak olayın yağ kuyruğu ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Kalp krizi geçiren vatandaşımız Tarım Kredi Kooperatifi’nden biraz uzaktaki bir başka market önünde dinlenirken aniden fenalaşmış ve 112 ekiplerinin müdahalesi ile hastaneye kaldırılmıştır. Kalp hastalığı bulunan vatandaşımız ne yazık ki vefat etmiştir. Olayın yağ kuyruğu ile ilgisi bulunmadığı ve merhum vatandaşımızın Tarım Kredi Kooperatifi’nden alış veriş yapmadığı da yakınlarından teyit edilmiştir. Sansasyonel bir şekilde vatandaşın duyarlılıklarını olumsuz yönde harekete geçirmeye yönelik bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtirken, en küçük sağlık problemlerinin bile siyasi çıkarlara alet edilir olmasından duyduğumuz üzüntüyü belirtmek isteriz” görüşlerini dile getirdiler. >> Burak AYDIN’ın Haberi