Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın başarıyı ödüllendirdi

Denizli’de düzenlenen Okullar arası

Denizli’de düzenlenen Okullar arası Güreş Serbest Stil kategorisinde 7 sıklette derece alan güreşçiler İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Öze, antrenörler Şakir Bozkurt ve Mehmet Yüksel ve güreşçi öğrencilerimiz katıldı.
Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Özen müsabakalar hakkında, Yalçın’a bilgiler verdi. Özen, Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin, 2 birincilik 1 üçüncülükle okul sıralamasında birinci olduğunu ve 8 güreşçinin 24-27 Şubatta Samsun’da yapılacak Türkiye finalinde Afyonkarahisar’ı temsil etme hakkını kazandıklarını anlattı.
“FİNALALERDE DE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Özen’in bilgilendirmesinden sonra Yalçın, başarılı güreşçilerle ve antrenörleri ile sohbet etti. Güreşte Afyonkarahisar’ı temsil eden güreşçilerin, ailelerini ve emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirten Yalçın, “Bizlere haklı bir gurur yaşattınız. Türkiye finalinde de en iyi sonuçları alacağınıza can-ı gönülden inanıyorum” dedi.
Ziyarette Yalçın tarafından derece alan sporcular hediyeler ile ödüllendirildi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi